Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Kako jednostavno slati linkove, promovirati se i sudjelovati u oblikovanju pop-kulture ili što dobivate učlanjivanjem na balkan-express.org

18. lipanj 2010 ob 19:58 | 125
Web stranica [povezava=http://balkan-express.org]balkan-express.org[/povezava] upravo je počela sa radom. [povezava=http://balkan-express.org]Balkan-express[/povezava] je najnovija aplikacija i društvena mreža koja Vam omogućuje da s jednog mjesta uređujete i pratite sve vijesti i pop-kulturu s ovog područja.

Promovirajte se besplatno - upišite događanja, ali i pomognite drugima da ih pronađu. Sva događanja izlistavaju se i na naslovnici neposredno prije nego događanje počne.

Vlasnici i menađeri prodavaonica mogu u rubriku "Događanja" u kategoriju "Shoping" upisivati posebne ponude koje imaju (sniženja, rasprodaje....) i tako privući kupce. Vlasnici i menađeri kafića i klubova u kategoriju "Izlasci" mogu upisati partije ili posebne ponude koje imaju. Tu su još i kategorije "Koncerti" i "Izložbe, a ukoliko netko nezna gdje svrstati svoju ponudu molimo da sve svoje prijedloge pišu na Forum.

Sudjelujte u uređivanju Magazina (šaljete tekstove, video, slike, linkove....) i sve to veoma jednostavno sa stranica "Vašeg profila".


U kategoriji "Vijesti" pretražite što je upravo sada objavljeno bilo gdje u svijetu - jer ova aplikacija u realnom vremenu prati sve vijesti koje su objavljene o nekoj od zemalja Balkana. Vjesti možete pretražiti i opcijom "search", tako da utipkate pojam koji vas interesira. Izlistavaju se saamo najnovije objavljene vijesti: Starost vijesti je do 10 dana, osim u rubrici znanost, gdje se izlistavaju stručni tekstovi. Također možete pronaći i Video i Fotografije koje su upravu poslane na Internet mrežu.
Kako se promovirati i upisati događanja na Balkan-express.org........

Upisivanje događanja je veoma jednostavno.......

Nakon što se registrirate i otvorite rubriku "Događanja", kliknete na znak + (add events) i tada vam se otvori polje za upisivanje.

UPIŠETE:

- "event title"= naziv događanja,.

- "evet description"= opis; tu upišete sve podatke o događanju, možete dodati i sliku ( najbolje sliku ravnati u lijevo, širina slike=100 i odmak od texta=5)......

- zatim odaberete kategoriju .........

- upišete vrijeme događanja ......

- kontakt info .....

- email ....

- web stranicu ......

- ukoliko događanje traje jedan dan to je sve, sada još samo kliknete "add event"

- ukoliko događanje traje više dana odaberete "repeat daily", a u rubrici "repeat until" kliknete na mali kalendar i odaberete datum do kada traje događanje ....... i onda "add event"


Događanje će se prikazivati sve dok ne prođe datum kraja događanja, a isto će neposredno prije početka biti izlistano na naslovnici. Ukoliko želite istaknutije promoviranje ( promocija događanja na naslovnici u dužem vremenu + objavljivanje velikog teksta u Magazinu + promocija tog teksta na preko 100 web stranica) molimo pisati na mail info@balkan-express.org.


Koje mogućnosti pruža učlanjenje.... ili vidi što sve mogu

Nakon što se registrirate na stranicu, otvara vam se opcija "Moj dom", a to je aplikacija koja vam pomaže da s jednog mjesta upravljate svim svojim aktivnostima na internetu i na jednostavan naćin promovirate ono što smatrate vrijednim, ali isto tako dobivate mogućnost da, zajedno sa svim registriranim članovima "balkan express komune" uređujete Magazin...

Magazin se bavi pop-kulturom i uz tekstove koje uređuje uredništvo Balkan-expressa, objavljuje i textove, videa i slike registriranih članova (bez ikakvih prepravki, naravno osim uvrijedljivih i rasističkih tekstova) koji sami uređuju svoje textove i tako aktivno određuju put kojim ide Magazin.

Uređivanje je veoma jednostavno i svaki registrirani član direktno iz svojeg profila u kategoriji "Moj dom" može slati textove, slike ili videa koje se zatim automatski objavljuju u Magazinu.

U vašem profilu ( "Moj dom"/"Profile") nalaze se slijedeće aplikacije:

1. Aplikacija koja prati sve vaše aktivnosti i aktivnosti Vaših prijatelja..
2. "Wall" - aplikacija koja služi za pisanje poruka koje se ispisuju na vašem zidu i zidu vaših prijatelja.
3. "Grupe" - To je aplikacija koja vam omogućuje osnivanje novih Grupa ili pridruživanje već postojećim. Ukoliko želite pronaći istomišljenike, skupiti podatke na jednom mjestu ili se samo zabavljati najlakše je ako se pokrene grupa.
4. "Glavna oglasna ploča", aplikacija pomoću koje jednostavno možete sa svima (i registriranim članovima i gostima) dijeliti linkove, misli, filmove ili slike koje se dodaju jednim klikom na ikonu na kojoj je nacrtana olovka i piše "Write on my wall".. Link Vas vodi na naslovnicu i do polja u koje upišete poruku i dodate video i/ili sliku ("Attach a video"=dodaj video, "Attach apicture"=dodaj sliku). Sve poruke s te "Ploče" izlistavaju se na naslovnici za sve posjetitelje stranice, a u Vašem profilu se izlistavajusamo vaše i Vaših prijatelja.
5. "Moja aktivnost na forumu" - aplikacija čije ime sve govori
6. "Moje vijesti u Magazinu" - app koja izlistava naslove vijesti koje ste Vi objavili u Magazinu, ali i s kojom možete direktno, klikom na link "Write new entry" napisati novi text. Zbog vizuelnog izgleda magazina uredništvo "Balkan-expressa" moli da se slika stavi na početak teksta, poravna se u lijevo (Alignment=left), a širina slike da bude 220(Dimensions=220 x ??) i udaljenost od teksta 5(Horizontal space=5)
7. "Moj video u Magazinu " - app koja izlistava sva videa koja ste objavili u Magazinu i s kojom klikom na link "Upload" jednostavno možete dodati novi video koji se zatim automatski objavi u Magazinu (video kolumna), a najnoviji se prikazuju i na naslovnici Magazina. Zasad videa možete dodavati sa stranica "Youtube i Google video" i to tako da jednostavno upišete "Video URL" i odaberete kategoriju videa i kliknete "Add". Ostale parametre nije potrebno mijenjati.
8. "Moje fotografije u Magazinu" - app koja prikazuje slike koje ste već poslali u Magazin, a klikom na link "Upload" možete dodati novu sliku. Da biste uspješno dodali novu sliku morate imati otvoren bar jedan album. Ukoliko nemate album jednostavno ga stvorite klikom na link "create new album" ili ukoliko želite dodati još albuma klikom na link "create more albums". Zatim nakon odabranog albuma u koji ćete spremiti slike kliknete "continue" i dolazite do polja gdje odabirete slike koje želite dodati i kliknete "Upload". Svaki album podpada u jednu od već stvorenih kategorija koju odabirete prilikom stvaranja albuma. Albumi su bitni jer se na taj naćin lakše nalazi željena slika opcijom "Traži sliku", a isto tako je bitno i upisati što više podataka o slici u polja koja se otvore nakon što je slika dodana.


Uz ove aplikacije koje su u svakom profilu imate mogućnost da klikom na link "ad application" koji se nalazi na vrhu dodate još neke::

1. "Slide Share" - je aplikacija web stranice http://www.slideshare.net/ koja služi za dodavanje i dijeljenje Word i PDF dokumenata i profesionalnih videa. Ukoliko ste učlanjeni na ovu web stranicu moći ćete je pratiti i upravljati sa svojeg profila. Stranica služi uglavnom za poslivne kontakte.
2. "Moja Glazba" aplikacija koja vam omogućuje dodavanje glazbe koja će, ovisno kako je konfigurirate, svirati kad dođete na stranicu "Moj profil". Zasad je mogućnost dodavanja samo jedne pjesme.

[povezava=http://balkan-express.org]GO TO BALKANEXPRESS[/povezava]

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se