Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Sve Vrste Plakara I Garderobera

18. srpanj 2013 ob 00:50 | 291
Američki plakari:

Oni su jedno od najidealnijih rešenja kako da u potpunosti iskoristite prostor u Vašem domu. S obzirom da njihova izrada može biti po meri, svakako se radi o interesantnom i pravom rešenju za svaki enterijer.
Ukoliko odaberete američki plakar za Vaš dom možete biti sigurni da ste svoj prostor maksimalno iskoristili i pružili mu jako dobar vizuelni efekat. Američki plakar je svakako najfunkcionalnije rešenje samim tim što je prilagođen merama Vašeg prostora i što pruža željeni komfor.

Postoji više vrsta američkih plakara:

- U standardnoj izradi.
- Sa klasičnim kliznim sistemima.
- Sa standardnim kliznim sistemima.

Kvalitet i preporuke:

Pre svega američki plakar je fiksirani ormar postavljen na zid. U samom dizajniranju teži se ka ispunjavanju svih uslova za što bolje smeštanje garderobe i raznih drugih stvari. Već spomenuta funkcionalnost je od presudnog značaja jer utiče na uklapanje u svaki deo prostora Vašeg doma.

Hronične probleme koji se mogu javiti usled nedostatka dovoljnog prostora za svu garderobu i ostale sezonske stvari može rešiti jedino američki plakar po meri. Sa kvalitetnim i odgovarajućim plakarom svaki problem vezan za odlaganje garderobe i drugih stvari će jednostavno nestati.

Ugradni plakari:

Sa njima je život lakši, komforniji, organizovaniji a svakako da su neizostavan element u svakom savremeno opremljenom domu. Ugradnim plakarom se pre svega štedi na vremenu i prostoru.

Ako se pitate na koji način je to moguće odgovor je jednostavan. Kada je sve složeno i raspoređeno na jednom mestu i podređenom Vašim navikama i stilu života sigurno je da će sve biti lakše i organizovanije. Moći ćete mnogo brže i lakše da se spremite, obučete, i iz svog doma izađete nasmejani i raspoloženi.

Ugradni plakari se izrađuju od zida do zida i od poda do plafona. Na ovaj način se koristi svaki santimetar datog prostora i prati svaki detalj. S njim ćete dobiti ogroman prostor za sve što je potrebno da u njemu odložite. Tekstura i boja plakara zavisi od Vašeg izbora i želje kao i stvaranja idealnog prostora za Vaš boravak u njemu.

Garderoberi:

Ono što je najvažnije je da imate tačan plan o rasporedu njegovih elemenata i samoj raspodeli garderobe unutra. Može se desiti čak i da previdite neke potrebne stavri pa dobijete još više prostora nego što Vam je zaista potrebno ili što će biti iskorišćeno. Treba se voditi prioritetima a najbolje je da se skicira podela unutrašnjosti garderobera. Uz poneki savet stručnjaka posao može biti znatno olakšan.

Jedno od privremenih rešenja u Vašem domu mogu poslužiti postojeće niše u zidu. One se mogu pregraditi i vizuelno zatvoriti uz pomoć kliznih panela ili zavesa i draperija.

Šta predstavlja idealan plakar?

Onaj koji za inspiraciju ima segmente gradskog života i izuzetne praktičnosti gde nema manjka komfora. Važno je da zauzme što manje mesta da bude mobilan i funkcionalan. Da je sačinjen od dva rasklopiva dela. Prednju stranu gde se ujedno nalaze i vrata treba nameniti visećem delu garderobe uz par polica i velikom fiokom u donjem delu. Drugi deo plakara treba nameniti podesivim policama na koje se može smestiti obuća. U ovom slučaju plakar ima funkcionalan dizajn na visokom nivou kao i dovoljno prostora da se smesti sve što treba.

Jednostavniji dizajn kao i znatno jeftinija varijanta je garderober koji ima platno i drvenu konstrukciju, laku građu, kao i moguće dodavanje i menjanje pozicija polica i fioka. Njihova praktičnost se ogleda u malim gabaritima kao i mogućnošću da se uklope u svaki kutak Vašeg doma. U vizuelnom smislu platno služi za savršeno upakovane skrivene unutrašnjosti garderobera.

Najidealnije i najluksuznije mesto za odlaganje garderobe i drugih stvari:

Ovde nije reč o komadu nameštaja i vrsti plakara već o kompletno opremljenoj posebnoj prostoriji za svu Vašu garderobu, obuću i kompletan aksesoar. Ovo je ipak privilegija nešto bogatijih osoba koji su u mogućnosti da određenu površinu svoje kuće ili stana odvoje isključivo u tu svrhu. Razne police, najraznovrsnije vešalice, štenderi, držači za cipele i ostala oprema mogu se naći u ovim prostorijama. Naravno uz ogromno ogledalo koje je neizostavno!

Savet napisao sajt : http://www.beogradselidbe.net/

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se