Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Vodoinstalaterske usluge

30. ožujak 2013 ob 13:03 | 59
Koliko često Vam se desilo da česma počne da curi i uz konstantno kapljanje počne da Vas iritira. Nije redak slučaj ni da ventil u jednom trenutku probije i voda počne u mlazovima da curi po kući ili stanu. U slučaju ovakvih i drugih sličnih problema potrebno je da imate što pouzdanijeg i uvek dostupnog kvalitetnog vodoinstalatera.
Kada govorimo o prostoriji u kojoj svakodnevno sprovodimo higijenu, u kojoj se opuštamo i ulepšavamo naravno da mislimo na kupatilo. Mnogi razlozi ovaj deo našeg doma čine najboljim i najdražim.

Ukoliko želite da adaptirate kupatilo:

Prva i osnovna stvar u adaptiranju ovog dela kuće ili stana je odabir odgovarajuće sanitarije i pločica a zatim pravilan sklad u bojama i dizajnu. Što se tiče samog uređenja akcenat je uglavnom na estetici koja daje ključnu reč ovom prostoru.

Kada se prilikom adaptiranja kupatila završe svi poslovi vezani za vodovodnu i električnu instalaciju može se početi sa završnim radovima.

Koliko su važne pločice i sanitarija u kupatilu?

Pored estetike uloga pločica u kupatilima je između ostalog da budu funkcionalne i da na neki način ovaj prostor oplemene. Osnovna karakteristika je da štite zidove od vode i vlage čime doprinose što boljem higijenskom nivou u samoj prostoriji. Jednostavnost u održavanju kao i otpornost na mnoga abrazivna sredstva još neke su od prednosti pločica koje se nalaze u kupatilima. Materijal koji služi u njihovoj proizvodnji čini ih dugotrajnim što je još jedna u nizu prednosti.

Postavljanje pločica i ugradnja sanitarije:

Za postavljanje pločica kao i ugradnju kompletne sanitarije potreban Vam je iskusan i proveren majstor koji će na pravi način i profesionalno obaviti ceo posao. Vaše je da odaberete keramiku i sanitarije a ostalo da prepustite upravo njemu. Prilikom kupovine pločica dobro obratite pažnju na kvadraturu i količinu pločica koje ste kupili kako Vam se ne bi desilo da Vam zafale pločice pa da morate da idete da dokupite. Na taj način ćete i Vama i Vašem majstoru oduzeti dosta vremena.

Za vise informacija o postavljanju keramike posetite ovaj link : http://www.majstorbeograd.com/Keramicar/Postavljanje-keramickih-plocica.html

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se