05 PRINCEZO JAVI SE

11. studeni 2015 ob 02:47 | 100


PRINCEZO JAVI SE

Dobra večer,
svašta sam pomislio, kada sam te zvao. Da si ukinula i telefon, ne samo profile na Iskrici. Nadoplatio sam poslije moje posljednje poruke moj mobi račun, promijenio tarifnu opciju i sada sam opskrbljen sa novih 3000 minuta u sve mreže. Javi se, kada budeš ponovo dostižna na tom starom ili pak na novom broju, želim naše mrvice, nisi treća od tri, sad si glavna....

Događa mi se to, što se je moralo dogoditi u vezi, koja nije bila apsolutno iskrena. Pametna je ta žena. Toliko pametna, da mi je izgradila svijet, u kojem bolje zna kakav sam ja od mene samoga. Ona zna što ja osjećam, ja kao samo imam krize kada ju moram varati jer divljam u tom drugom pubertetu. Nikako da joj pojasnim, kako stvarno nemam potrebu da se dokazujem. Samo moram osjetiti njezinu ljubav, njezinu želju. Moje razumijevanje i manjak ljubomore, kaže, to je zato, što ja nju ne volim. Ponekad mi se čini kako joj smeta, što nisam neki šablonski mačo, špiljski čovjek sa toljagom...

Nesretna žena, boji se svega, pa vlada i kontrolira... Kada se ne boji da bi mogla postati emocijonalno ovisna o meni - skroz druga priča, druga žena, osjećajna, divna.... Nagovarao sam ju, da se nekome povjeri, da potražimo pomoć - ali ona to ne treba, ja sam taj, koji to treba.

MI - to joj je JA I ONA, ne neka viša kategorija - ako i je, njezin MI nije i moj. Slovenci smo jedan od rijetkih naroda, koji imaju u svom jeziku dual, dvojinu, MIDVA je nominativ osobne zamjenice JA U DVOJINI. Deklinacija je midva, naju, nama, naju, -*, pri naju, z nama. *slovenski jezik uopće nema vokativ (ne samo kod ove deklinacije) ali ima slovensko ime za vokativ - ZVALNIK...... da te mogu, pismom zvati.......Tu je hrvatski bogatiji. Za mrvicu, draga mrvice!

Lijepo mi je naše druženje, neću se opterećivati pitanjima što bi bilo kad bi bilo. Neću ni dramatizirati jučerašnji 'događaj'. Da mi se nisi dogodila ti, dogodila bi se neka druga žena. Pojma nemam na kojoj razini - ali bi se dogodila. Super što si to ti, nisam se nadao da se takva osoba krije u tvoja dva TWOO profila.

Razmažen sam, mazi mi se, htio bih te čuti, osjetiti tvoj glas i smijeh, pa one žmarke koje doneseš kada mi se uvučeš pod kožu. Kao da me miluju tvoje ruke, ljube usne tvoje, kao da te znam oduvijek, kao da se i naša tijela oduvijek znaju i žele, tako me probudiš.

Sredi sutra taj telefon, da me opet digne tvoj glas!
Princezo javi se!
Pusti Čehova da spava!
I sve druge kontrol frikove.
Dok nismo zalutali u množinu.

Komentari 1

moraš se , ako želiš komentirati
MMMilk
MMMilkprije 1 godinu

Ovo je lepo. Mnogo lepse od onih pp poruka meni.

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se