07 WHEN A MAN LOVES A WOMAN

13. studeni 2015 ob 02:23 | 78
WHEN A MAN LOVES A WOMAN and a dog

WHEN A MAN LOVES A WOMAN
CAN'T KEEP HIS MIND ON NOTHING ELSE
HE'LL TRADE THE WORLD
FOR THE GOOD THING HE'S FOUND.....

Ljubav je slijepa, a duša tako gladna ljubavi. Doista, kad muškarac voli, on posljednji progleda. Prevaren - ne od te žene, već od svoje silne želje da ona bude baš ta koju želi, čeka, sanja.....

Klasični stiskavac iz davne ljetne noći, sa neke terase uz more, samo što je pjevač bio mlađi ja, Aki. Nisam puno mario za tekst, mlad, sve je bilo la vie en rose. Pjevao sam zagrljenim parovima, da ih ponese moj glas u nježnosti, preko one točke bez povratka gdje i duša i tijelo traže ispunjenje....

….niiiijeeee, to sada uljepšavam, tada samo što nisam svršavao na sliku svoju, šepureći se na toj maloj bini...

Prošetale su mojim životom mnoge godine, žene, pa i ljubavi. Negdje na pola puta progledah. Nema u meni želje da išta mijenjam. Hodao sam oblacima, hranili su me snovi, letio sam i padao. Znati ću, da sam na kraju puta, kada se više neću podići, kada slomim krila.

Možda pristanem na amputaciju, suženi horizont staračkog života, čekanje na red, uz mrvice, koje još stignem podijeliti sa nekom ženom. Imam use jednu dragu ženku, ubila bi me samoća da nemam nju. Znam da je pas. Sljedeći ljubimac neće biti pas. Biti će biče manjih prohtjeva od psa, ljubimca koji najviše daje, ali i najviše treba. Biče, koje nije toliko ovisno o gospodaru, koje nije vjerno do groba... koje mogu udomiti ako mi postane teret....

Razumijem tvoju želju - doživjeti ljubav kakvu si oduvijek željela, tvoj vapaj za nikada doživljenim buđenjem u zagrljaju..... Razumijem, nije ti drago, da mi ona skače po krevetu. Ne želiš zamijeniti muškarca koji ti je ispraznivši jaja okrenuo leđa sa novim, kojemu po krevetu skače pas.....

Prazniti jaja je narodni naziv za ejakulaciju, koja najčešće poprati muški orgazam. Nikada nisam usvojio taj narodni naziv, fascinirala me je oduvijek ženska čulnost, orgazmi žene, dovodilo me je to do krajnjih granica uzbuđenja, nekada do ekstaze, nekada samo do toga, što ti zoveš pražnjenje jaja.
Od orgazma se moderni muškarac trijezni relativno brzo – najčešće dok se žena u kupatilu oslobađa tragova i mirisa snošaja. Žene su programirane da kroz smirenje ulaze u novi ciklus. Oplodnja, trudnoća, materinstvo – nagađam da od toga potjeće potreba biti u postorgazmičkom zagrljaju partnera, zaštitnika, hranitelja..... Vjerujem, da su drevne žene instiktivno znale zadržati muškarca u zagrljaju i nakon parenja, orgazma, ejakulacije, pražnjenja (ne mislim sad samo na jaja, vjerujem da se ni tada nije radilo samo o oplodnji). :))
U mnogim današnjim ženama, taj se instinkt probudi tek kada se sve nove i mirisne vrate u krevet, kao da su upravo snimile reklamni spot za cijelu plejadu ženske kozmetike.... tu njihovi muškarci spavaju.... ispraznili su jaja.

Neki muškarci nikada nisu doživjeli svoje smirenje u ženi, dok žene više ne znaju, kako je lako ponovno probuditi mušku moć baš tada, kada se osvijeste od najvećeg užitka uz voljenog muškarca. Teško je uskladiti drevne instinkte sa životom modernih ljudi.
Trebao sam biti seksolog.... sociolog??? Nastupa sociološki momenat...
neću ga buditi, da ne ispadnem nezasitna pohotnica, jeftina žena....... ukleti krug....
Kažu: mnoge sufražetkinje su bile lezbijke, samo da ne budu kurve.

Svaka čast prirodnim ženama. Od ekstaze sa njima se ne trijezni, umire se od užitka i budi se od mrtvih sa ljubavi, koja puni tijelo, vrača život mišićima, vrača nam osjetila i povrati mir kada osjetimo prisutnost voljene osobe.
Glasam za matrijarhat. Tamo si žene znaju uzeti zadovoljstvo, tamo ne pjevaju tidamtidamtidam već dajmidajmidaj i traže: tooo mi radi!
I znaju zaspati u zagrljaju.....

Gdje je tu pas?
To, da pomisliš kako ti je pas konkurencija u krevetu, to nema veze sa psom. Samo je lakše prihvatiti vanjskog neprijatelja od sebe.
Gdje sam tu ja - u seniorima, koji mogu biti dobri partneri zrelim ženama bez predrasuda. Dovoljno sam iskusan da osjetim tvoju želju. Dovoljno si iskusna da ćeš razumjeti mladost moje duše. Znati ćeš od staroga tijela uzeti i dati mu najbolje. Da se ja ne osjećam invalidom, da se ti ne osjećaš neispunjenom ženom.... ali.....
Baš nemaš sreću – imam (po tebi) veliku manu, koja je pas i zove se Ceca.

Slaba sinkronizacija?
Sudbina?
Nesporazum?
Ili samo dva ega prevelika za jedan par?

Komentari 1

moraš se , ako želiš komentirati
Lady_M
Lady_Mprije 1 godinu

I ja imam manu, zove se Džudi i voli koncerte na ulici.

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se