DOĐI - božanstvena pjesma

03. listopad 2016 ob 13:49 | 48
Sa prvom ženom - članicom ne komuniciram jer sam blokiran. Ovih dana je prenjela tantrički zapis jednog od svojih gurua o tome, kako je seksualni čin božanstven, kada je i razmjena ljubavi. To mi je poznato iz vlastitog iskustva, a tantrički princip čuvanja muške energije koju uništava rasipanje sperme mi je glupost, pogotovo kada to govore žene. Nije to razlog, da ih njihovi muškarci ne zadovoljavaju, razlog je u njima!
Mišljenje za mišljenje, uz jednu malu napomenu. Brojni seksualni gurui raskrinkani su kao obični zlostavljači i čak silovatelji!

Sa drugom ženom - članicom ne komuniciram, jer me je zamolila da to ne radim. Cijenim to da se nije poslužila blokiranja, ali i dalje ne cijenim to, da se kiti tuđim perjem.
Zašto to toliko često primijetim kod nje?
Odlične teme prenosi, od brojnih komentara, do divnih pjesničkih uradaka, kao što je i ova pjesma, koju je odlično prevela na hrvatski i samo malo, nebitno izmijenila. Raznježila me je ta ženska čulnost, u sebi sam želio da je pjesma njezina...
Na žalost nije.
Na Mojnetu ništa novo.
Nadam se, da ovim riječima nisam pokvario doživljavanje pjesme, koju svim osjećajnim osobama ove stranice prenosim u originalnoj srpskoj verziji.

slika 2119855

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se