LAST CHANCE SALOON

10. prosinac 2015 ob 15:57 | 87
LAST CHANCE SALOON

Uštedila si mi nešto kuna i puno živaca – ne pobjegnu mi poruke dok razmišljam, ne moram misliti o članarini... Nisam uplačivao nešto na duge staze, ovo mi je bio prvi izlet na Tvojnet. Sada si tu, gmail, možemo si nesmetano dopisivati...


Ova mail adresa mi je stara 7 godina, tada sam prvi put otvorio stranicu i postao ''dentex''. Zubatac, vrlo lijepa i ukusna riba, baš sam tada ulovio jednoga u mojoj uvali, pa je to došlo samo po sebi. Brzo sam ulovio i jednu ribu sa stranice, na skoro 5 godina, pa mi se usmrdila. Znaš ono: cura je ka bila riba, lako se kvari! Crvena jabuka, moja omiljena, Niko nije lud da spava...

Vratio sam se na stranicu po drugu ribu. Ulovila je ona mene, grdobina, doslovno grdobina. Potrošenog, sažvakanog, me je vratila u iskričavo more stranice. I tako redom, u krug, ringišpil virtuale sa probnim vrtnjama u stvarnosti. Mozak ti se vrti kada stane virtualni vrtuljak, vračaš se, da ti se smiri.

Nema na stranici ništa novo, ništa nevidjeno, kada se vratiš. Isti lažni profili i dalje aktivno love, paranoično skrivajući identitet. Okome se na iskreni pokušaj upoznavanja, ko da su se ujedinile Marijina družba i Armija spasa. Nimalo smisla za nevino zadirkivanje, ništa nepristojno, tek pokazivanje da imam i dalje iskričavi um mladiča, super softver, samo je hardver načet, ali je moj i radi, kada se dobro prodrma!

Tako sam 'našao' tebe na Tvojnetu - od zadnje poruke sam sto puta pomislio, kako bi bilo fino da si tu blizu, da me samo kušaš, kako ću odreagirati na udaljenost...... pa sam se sjetio, da postoje na Tvojnetu komentari profila. Meni je to i dalje enigma - ali mi je drago, kako su tvoj profil komentirali samo muški virtualci. Možda su i neki od njih osjetili iza tvoje maske normalnu ženu... tako mi izgleda. Neću proučavati profile tih likova, neću se baviti time. Dopisujemo se, želim da mi govore tvoje poruke, a ne komentari nekih virtualaca.

Za mene se zna. Najčešće sam staromodni jednomotorac, na zadanom kurzu pomalo u strahu skretati, da ne bude katastrofe (pomisli samo na Costa Concordiu!) - ništa na nevidjeno. Ima u meni i neke kockarske strasti kada podivljaju hormoni. To mi se dogadja(lo) samo kod spontanih susreta. Sada mi divljaju hormoni sa tobom. Vještica si, slatka vještica Tvojneta. Hoću li biti Džek ili će me diler skinuti na 20? Pojma nemam, tko je diler u tim virtualnim partijama traženja, samo znam da vara.

Bio sam vani po nekim lokalima, nazvanima najčešće 'last chance' i slično, gdje se u sitne sate nalaze oni, koji na drugim mjestima nisu ništa ulovili. Očajna mjesta, očajno društvo..... dok... na nekim mjestima koja nisu bila zadnja šansa očajnika, bilo mi je jako uzbudljivo čuti pitanje 'your place or mine?'.

Sve se rasčisti, kada priznam sam sebi – last chance bar mi je sadašnjost, nije mi trebao dok sam bio zgodan mladić u naponu snage. Evo, samo što nisam gol završio taj mentalno - emocionalni striptiz. Pokušavam ostati realan, objektivan bez uljepšavanja....

Bože moj, daj da ''ribica1956'' ne bude iz Last Chance saloona!

Komentari 4

moraš se , ako želiš komentirati
Lady_M
Lady_Mprije 1 godinu

Last chanse for last dance.

-AntEa-
-AntEa-prije 1 godinu

:)) za medeka

nikolina_nini
nikolina_niniprije 1 godinu

ne mogu odlučiti, što je bolje, blog ili glazba...

Sanya
Sanyaprije 1 godinu

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se