MIMINI VITEZOVI

26. kolovoz 2016 ob 17:54 | 71
slika 2106852

Blok lista, kojom se vješto služi Mima_H je razlog za ovaj 'blog'. To je jedini način da javno reagiram na njezinu netolerantnost. Mima u svojim 'blogovima' stalno vodi ratove sa nekim samo njoj poznatim neprijateljima. Došli su na red 'vitezovi ništavila'.

Žao mi je za Mimu. Neke njezine blogove, napisane od srca, sa čistim emocijama, bilo mi je drago pročitati. Izgleda mi, da se je u njezinu dušu ponovno naselila neka paranoja od svih onih, koji je ne stavljaju na blogerski piedestal Mojneta, pa je posegnula za starim oružjem. Napad! Na sve – jer svi, koji ne ponavljamo njezine mantre, smo joj 'vitezovi ništavila'.

Podsjećam Mimu, da je i virtualni svijet opasno mijesto. Neka malo pripazi, da ne doživi u virtuali sudbinu Ivane Orleanske. Mogli bi je neki virtualni Englezi spaliti. Mogla bi je kasnije virtualna inkvizicija rehabilitirati, mogla bi poslije 500 godina postati svetica, možda računa na to. Ali ni vatikanska komisija za svece nije isto, što je bila 1920. godine, kada je prepotentna i vjerom zaluđena Ivana (moje osobno viđenje francuske heroine, pa i šire) proglašena sveticom.

Ne ratuj Mima, to nigdje ne vodi, kada se u ratu ni slučajno ne može pobijediti!
Sretno jaši u svojoj muškoj odjeći prostranstvima Mojneta i neka te mir prati.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se