Stručni savjeti pro bono

09. ožujak 2016 ob 20:24 | 127
PRO BONO stručni savjeti
slika 2039348

Hahahaha – tako počinju odgovori Mime na moje komentare.
Čuo sam, da u kliničkoj psihologiji terapeuti rasturaju osobe, kako bi na ruševinama sastavili jaku, dobru, pozitivnu, itd, itd, itd osobnost.
Dopuštam, da je to ponekad jedini način pomoći.
Takav rad zahtjeva vrsnog stručnjaka koji se nije izgubio u alatima struke, koji je prije svega čovjek. Samo takav će uspjeti pružiti kvalitetnu podršku svome pacientu.

Vrijeme nam je donijelo osobni coaching, nude nam se stručnjaci da nam pomognu izgraditi sliku, koja će nam donijeti uspjeh. Potražnje ima, tko ne bi htio biti biti lijep i uspješan. Još kada se to dobije na Mojnetu pro bono. Mima brine za nas. Pomaže nam da se poistovjetimo sa dnom društva, talogom. Onda se pojavi kao spasiteljica sa svojim spiritualističkim pristupom psihologiji.

Zamjerao sam joj taj način, pa smo se prepucavali u komentarima, blokirala me je, pa odblokirala... Nešto nije mijenjala. Uvijek započne sa svojim hahahaha iz nekih smrtnicima nedostižnih visina. Jako je narcisoidna – a to vidi samo kod drugih.
Itd,itd, itd, itd..........

Cijenim nekakvo starinsko poštenje, pa sam otkrio njezin nepresušni vir informacija, Anu Blom. Zalijepiti ću tu linkove , da se možete i manje uporni od mene uvijek pojiti na tom viru mudrosti. Možda će Ana Blom i u Hrvatskoj organizirati neki seminar na hrvatskom jeziku, možda je Mima samo marketinški potez – prosudite sami.
Ana Blom 1
Ana Blom 2
Ana Blom 3
Ana Blom 4
Sve vas lijepo pozdravljam, još malo pa ću se iz taloga svoje mlake popeti na list lopoća u ribnjaku i sunčati se.
Vaš žabac KERMIT.

slika 1992619

A Mima?
Vjerujem, da će i dalje vedriti i oblačiti po Mojnetu. To joj je posao.

Komentari 4

moraš se , ako želiš komentirati
Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

Ne kradi moje fotke!!

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

HAHAHAHAHAHAHAHA, TI SI TOTALNO LUD... NEMA TEBI POMOĆI, HAHAHAGHAHAHAHA Nikad nećeš saznati tko sam! Zbog ovakvih blogova i blaćenja osoba koje ne poznaješ možeš završiti na sudu... nek se pozabavi autorica za koju misliš da sam to ja, hahahhahahaha.., SJAŠI STARI S NAŠIH GRBAČA i odi na zatvoreni odjel!!!!!!!

King80
King80prije 1 godinu

Matori ne seri.
p.s. Da nisam plagijator?

KERMIT
KERMITprije 1 godinu

Nisi plagiator, čitao sam i neke druge tvoje komentare i postove. Ti si original. I to takav, kakve ne komentiram. To je to, nije kompliment. Ne možemo svi sve lajkati.

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se