Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Fuzijom štedite do 90% popusta na sve usluge marketinga!

27. veljača 2012 ob 17:42 | 25
slika 943281
Sigurno ste već čuli za fuziju, odnosno spajanje tvrtki, obrta, udruga ili zadruga u novom brendu, a s ciljem uštede vanjskih troškova, kao što su dizajn i marketing.

Prepoznajući potrebu malih poduzetnika da se reklamiraju, a istodobno štede svoj novac, kolega Jurica Dujmović je došao na ideju poslovnog spajanja.

Mi se spajamo, vi se spajate
Dakle, vi i vaš susjed/kolega/poznanik/prijatelj imate svatko po jedan proizvod ili uslugu (koje su komplementarne, ne konkurentske!) Od vaših komplementarnih djelatnosti mi (stručnjaci za marketing, dizajn i brending) stvaramo JEDAN brand.

Zatim taj vaš novi brand reklamiramo kao gotov proizvod.

Ključ je u tome da na tržištu nastupate zajedno i samim time, usluge marketinga, brendinga i dizajna dođu vas 50% jeftinije, jer svatko od vas plaća pola.

Isto vrijedi i kad se skupi više poduzetnika. Primjerice, mali poduzetnik – proizvođač jagoda, mali poduzetnik, proizvođač jabuka i mali poduzetnik - proizvodač ambalaže, odlučili su se udružiti.

Svatko od njih može izdvojiti do 2.000kn mjesečno za reklamu. Budući da im je reklama potrebna, jer su distributerski ugovori sve nepovoljniji a strani proizvodi istiskuju njihove s polica, oni se odlučuju udružiti i reklamirati ZAJEDNO. Na taj se način probijaju i kupci ih pronalaze – dok nije kasno.yes

Podrobnije informacije o novoj marketing fuziji (singergij) pročitajte na Juričinoj stranici brandmanager
I krenite, bez straha, u nove pobjede još danas

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.




trajni link



Prijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti me



Zaboravljena lozinka Registriraj se