Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Ljubite svog Boga poslušnošću i vršenjem zakona

26. srpanj 2010 ob 12:56 | 56
PORUKA VIIOvako govori Gospodin vaš Bog: Moja djeco, prije nego što sam vas stvorio na Svoju sliku i priliku, stvorio sam cijeli svemir s milijardama zvijezda i planeta i na poseban način planet Zemlju i njenu vegetaciju, životinje, ptice, ribe i pogodne klimatske uvjete kako biste vi mogli živjeti udobno i sigurno koristeći se svime stvorenim za svoju dobrobit. Ali Ja sam želio da vi pripadate Meni, da Me ljubite i klanjate Mi se čuvajući zapovijedi i zakone. No, vaši preci su pogriješili i prekršili zapovijed koju sam im dao da ne jedu s drveta spoznaje dobra i zla. Živjeli su vođeni strastima i tjelesnim požudama. U Svome gnjevu kaznio sam ih i uništio cijelu zemlju osim Noine obitelji koja je živjela pravedno u skladu s Mojim zapovijedima.

Kada se opet grijeh proširio zemljom zbog kršenja zapovijedi i zakona, pozvao sam i izabrao Izraelce da budu Moj vlastiti sveti narod. Dao sam im zapovijedi da dokažu svoju ljubav prema Meni. Također sam želio da živeći svetim životom, Moj izraelski narod uzvisi svetost Mog imena pogrđenog među narodima. Obećao sam da ću im dati novo srce i novi Duh da žive prema mojim zapovijedima i zakonima. Ali oni su Mi bili neposlušni i ražalostili su Moje srce. Zato sam poslao Svoga jedinorođenog Sina Isusa da obnovi Moj savez sa cijelim čovječanstvom; da svi koji vjeruju u Njega, ljube Ga i odluče Ga slijediti vršeći Moje zapovijedi i zakone postanu rod izabrani, sveti puk i Moj vlastiti narod. On nije ukinuo zakon i zapovijedi nego ih je ispunio. Svi koji ljube Njega ljube i Mene zato što smo On i Ja jedno.

Moja djeco, čuvajući Moje zapovijedi i čineći što vas je Isus naučio vi ostajete u Mojoj ljubavi. Kada tako živite, Moj Sin i Ja doći ćemo i prebivati u vašim životima i naći ćete smisao svog življenja jer Ja znam da u srcima imate nutarnju žeđ za Mnom; i dok Me vaša srca ne pronađu i ne iskuse Moju ljubav nećete imati mira ni spokoja u svojim životima. Ali u današnje vrijeme kada pogledam na ljude vidim da ih je veoma malo koji Me ljube i klanjaju Mi se vršeći Moje zapovijedi i zakone. Grešni način života današnjeg čovječanstva zagadio je cijelu zemlju i Moje sveto ime je pogrđeno među poganima. Zemlja i svemir gube smisao svog postojanja jer sam ih Ja stvorio za čovječanstvo koje Me je trebalo ljubiti čuvajući Moje zapovijedi.

Znam da se previše uzdate u Moju ljubav i milosrđe, ali trebate znati da Ja imam i srdžbu poput oca kojeg su ražalostila djeca koja su zastranila. Žalostan sam zbog legalizacije homoseksualnih zajednica, predbračnog seksa, razvoda, pobačaja, eutanazije i posvuda raširenog materijalizma, relativizma i sekularizma na svim razinama života što je suprotno Mojim zakonima i zapovijedima koje sam vam dao da živite dobre i čestite živote. Posebno me rastužuju oni koji žive bez ikakvih moralnih ili etičkih životnih principa. Vidim da je zaista malo onih koji Me traže i pokušavaju naći u svojim životima istinskom predanošću i ljubavlju. Ja ću biti s njima i izlit ću na njih svoje blagoslove. Porast broja dobrih ljudi na svijetu jamčit će sigurnost cijelog svijeta.

Ja sada dopuštam prirodne nepogode i katastrofe da pokažem da sam Ja Gospodar svemira i zemlje i svih živih i neživih stvorova koji postoje na zemlji. Mnogi od vas su izgubili duhovna osjetila pomoću kojih bi mogli vidjeti Moju ruku iza svih događaja na zemlji pa zato tumače znakove vremena na materijalistički način. Ja vam dajem vrijeme da se pokajete i vratite k Meni, Moja djeco. Ja ne želim vašu propast, ali svojom neposlušnošću i pobunom protiv Mojih zakona i zapovijedi vi sami na sebe navlačite uništenje. Evo, Ja kao Otac čekam na vaš povratak da biste mogli živjeti sretnim i uspješnim životom ovdje na zemlji koji ne možete imati bez Mene i Moje ljubavi. Moja djeco, ljubite Me svojom poslušnošću zakonima i zapovijedima; zemlja i sve stvoreno na zemlji pripada vama i Ja ću biti s vama uvijek.�

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se