Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Vjera

02. kolovoz 2010 ob 12:00 | 59
Jedna ogromna brana se urušila i poplava je krenula u smjeru obližnjeg malog grada. Kada je stanovništvo upozoreno na nadolazeću poplavu, jedna je žena odbila da se evakuira. Njoj određeni spasilac joj je rekao da će je prebaciti u neko više područje, samo kada bi ušla u čamac. Ona mu odgovori da je Gospod njen spasilac i da će je On, ako joj bude potrebna pomoć, spasiti s čudom. Spasilac je otišao. Kako je voda sve više nadirala, žena je morala otići na kat. I dok je tako sjedila na svom prozoru, naišao je jedan muškarac u čamcu.
- Dođite - rekao joj je - i odvest ću vas na više mjesto.
Žena je odmahnula glavom i rekla je da vjeruje u Gospoda i da će je On spasiti. Ovaj je na to otišao. Naišao je helikopter i jedan čovjek joj je rekao da se popne na ljestve da bi je odveli na sigurno.
- Ja vjerujem da će me moj Gospod spasiti.
Čovjek je otišao. Kako je vodostaj ponovo narastao, žena se utopila. Kada je otišla u raj, imala je priliku da razgovara sa Bogom, i pitala Ga je zašto je nije spasio od poplave nakon što je ona iskazala toliku vjeru u Njega. Bog je na to odgovorio:

- Poslao sam dva čamca i helikopter, a ti si ih sve odbila.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se