Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Žedan sam

27. srpanj 2010 ob 11:42 | 337Istina je. Stojim na vratima tvog srca, dan i noć. I onda kad ne slušaš i kad sumnjaš da bi to mogao biti Ja, Ja sam tu. Iščekujem i najmanji znak tvog odgovora, čak i najtiši poziv koji će Mi dozvoliti da uđem. I želim da znaš, kad god Me pozoveš Ja dolazim – uvijek, bez sumnje.

Dolazim tiho i neprimjetno, ali s beskrajnom moći i ljubavlju, donoseći mnoge darove Svoga Duha. Dolazim sa Svojim milosrđem, sa Svojom željom da ti oprostim i da te izliječim, i s ljubavlju većom od tvog shvaćanja – ljubavlju koja je velika kao ljubav koju sam primio od Oca ( Iv 15,9). Dolazim s čežnjom da te utješim i da ti dam snage, da te podignem i povijem tvoje rane. Donosim ti Svoje svijetlo, da rastjeram tvoju tamu i tvoje sumnje. Dolazim sa Svojom snagom da bih nosio tebe i sva tvoja bremena; sa Svojom milosti, da dodirnem tvoje srce i promjenim tvoj život; i mir ti Svoj dajem da umirim tvoju dušu.

Potpuno te poznajem – znam sve o tebi. Izbrojio sam i vlasi na tvojoj glavi. Ništa Mi u tvome životu nije nevažno. Pratio sam te godinama i uvijek sam te ljubio, čak i u tvojim lutanjima. Znam sve tvoje probleme. Znam tvoje potrebe i tvoje brige. Da, znam i sve tvoje grijehe. Ali ponovno ti kazem da te ljubim – ne zbog onoga što jesi ili nisi učinio – ljubim te zbog tebe samoga, zbog ljepote i dostojanstva koje ti je Moj Otac dao stvorivši te na Svoju sliku. To je dostojanstvo koje si često zaboravio, ljepota koju si okaljao grijehom. Ali Ja te ljubim onakva kakav jesi, i Krv sam Svoju prolio da bih te pridobio natrag.

Ako me samo zamoliš s vjerom, Moja će milost dotaći sve ono što treba promijeniti u tvome životu; i Ja ću ti dati snage da se oslobodiš grijeha i njegove razarajuće moći. Znam što ti je u srcu – znam tvoju usamljenost i sve tvoje rane – odbačenost, osude, poniženja. Sve sam to nosio prije tebe. I sve sam to nosio za tebe, zato da bih mogao imati udjela u Mojoj snazi i pobjedi.

Posebno mi je poznata tvoja potreba za ljubavlju i pažnjom. Ali kako često si uzalud žudio, sebično tražeči tu ljubav, nastojeći ispuniti prazninu u sebi prolaznim zadovoljstvima – s još većom prazninom grijeha. Žudiš li za ljubavlju? (Iv 7,37). Ja ću te zadovoljiti i ispuniti. Žudiš li za pažnjom? Brinem o tebi više nego što možeš zamisliti – toliko da sam umro na križu za tebe.

ŽEĐAM ZA TOBOM. Da, to je jedini način kojim mogu opisati Svoju ljubav prema tebi. ŽEĐAM ZA TOBOM. Žeđam da te ljubim i da budem ljubljen od tebe – toliko si Mi dragocjen. ŽEĐAM ZA TOBOM. Dođi k Meni i Ja ću ti ispuniti srce i izlječiti rane. Učinit cu te novim srvorenjem i dati ti mir, čak i u svim tvojim kušnjama. ŽEĐAM ZA TOBOM.

Nikada ne smiješ sumnjati u Moje milosrđe, Moje prihvaćanje, Moju želju da ti oprostim, Moju čežnju da te blagoslovim i da živim Svoj život u tebi. ŽEĐAM ZA TOBOM. Ako se osjećaš nevažnim u očima svijeta, to uopće nije važno. Za Mene, na cijelom svijetu ne postoji nitko tko mi je važniji od tebe. ŽEĐAM ZA TOBOM. Otvori mi srce, dođi k Meni, žudi za Mnom, daj Mi svoj život – i dokazat ću ti koliko si važan Mome srcu.

Zar ne shvaćaš da Moj Otac već ima savršen plan za promijeniti tvoj život, počevši od ovog trenutka? Vjeruj Mi. Moli Me svaki dan da dođem i preuzmem nadzor nad tvojim životom – i Ja ću to učiniti. Obećavam ti pred Svojim nebeskim Ocem da ću činiti čudesa u tvome životu. Zašto bih to učinio? Zato što ŽEĐAM ZA TOBOM. Sve što tražim od tebe je da mi se potpuno predaš. Ja ću učiniti sve ostalo. Već sada vidim mjesto koje je Moj Otac pripremio za tebe u Mom kraljevstvu. Zapamti da si u ovom životu hodočasnik, na putu kući.

Grijeh te ne može nikada zadovoljiti, niti ti dati mir koji tražiš. Sve ono što si tražio izvan Mene ostavilo te je samo još praznijim, zato se nemoj navezivati na prolazne stvari ovog života. Ali prije svega, ne bježi od Mene kada padneš. Dođi k Meni bez odlaganja. Kad Mi predaš svoje grijehe, daješ Mi radost da ti budem Spasitelj.

Ne postoji ništa što ne mogu oprostiti i izliječiti; Stoga dođi i olakšaj svoju dušu. Bez obzira koliko daleko odlutao, bez obzira koliko Me često zaboravio, bez obzira koliko križeva nosio u ovom životu, postoji nešto što želim da zapamtiš, nešto što se nikada neće promijeniti: ŽEĐAM ZA TOBOM – onakvim kakav jesi.

Ne moraš se promijeniti da bi vjerovao u Moju ljubav, jer će te upravo tvoja vjera u Moju ljubav promijeniti. Ti Me zaboravljaš, ali Ja te tražim svakog trenutka – stojim na vratima tvoga srca i kucam. Je li ti to teško povjerovati? Onda pogledaj na križ, pogledaj Moje srce koje je bilo probodeno za tebe. Zar nisi razumio Moj križ? Tada poslušaj ponovo riječi koje sam s njega izgovorio jer one ti jasno govore zašto sam ovo pretrpio za tebe: (Iv 19,28).

Da, Žeđam za tobom kao što psalam koji sam molio kaže o Meni: (Ps 69,21). Cijeli tvoj život tražio sam tvoju ljubav – i nikada te nisam prestao ljubiti i čeznuti za tvojom ljubavlju. Pokušao si puno toga u svojem traganju za srećom; zašto mi ne pokušaš otvoriti svoje srce, upravo sada, više nego ikada prije?

Svaki put kada otvoriš vrata svoga srca, svaki put kad Mi se približiš čut ćeš Moj glas, svaki put iznova, ne običnim ljudskim riječima, već u duhu:Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se