Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

O bliskosti

02. prosinac 2011 ob 13:13 | 107
Otkad sam shvatila da su muškarci i žene dvije polutke koje teže biti jedno tijelo i jedna duša, dočaravala sam si u mislima čovjeka koji će me razumjeti i prihvaćati baš takvu kakva jesam, željeti iste stvari koje želim i ja, uživati u njima, predavati se i i izgarati u osjećaju ludom.Oduvijek me fascinirala bliskost koju ostvaruju muškarac i žena, bliskost koja se rađa, dođe i ugnijezdi se negdje u nama. . .
Ležati jedno pored drugog u toplini velikog mekog kreveta, dok negdje svira neka muzika meka i tiha. Ležati tako tihi i bliski, gledati se i šaputati, razumjet se pogledom, bez suvišno izgovorenih riječi,
Dodirnut ćeš me onako – kao usput , dok ti tiho govorim, nježno samo jagodicama prstiju.
Dodirivat ćeš moje lice i usne, prelaziti vrhovima prstiju preko obrva, kliziti lagano prema vratu, do ramena. polako , iskonski, svakim djelićem mojeg tijela. Upoznat ćeš me dodirom, samo ovlaš ćemo se ljubiti, a vrhovi naših prstiju će tijelima kliziti. Želiš li osjetiti nježnost kako struji između nas, a vrijeme stoji, postoji samo nježnost

BLISKOST

toplina
i nas dvoje, sa željom da dijelim ovaj trenutak prisnosti i nerazdijeljenosti. Zatvorimo oči, pustimo da dodiri sami pričaju, što volimo i što želimo, samo zatvori oči.
I u tom upoznavanju riječima i dodirima, pronaći ću nešto, nešto što ću zauvijek pamtiti i nositi u sebi, ma gdje bila i ma kuda me život odnese.
Gledaj me
gledaj me dugo
pogledom miluj svaki djelić mojeg tijela,
osjećaš li koliko te svojim osjećam, koliko u meni nježnosti spava, za tebe

I ne zamjeri ako se crvenim i pogled obaram, jer taj osjećaj želim zauvijek sačuvati u sjećanju.
A kad jednom kreneš dalje, zanesen nekim daljinama novim i izazovima koje te uvijek iznova mame, neću žaliti, jer dao si mi tako puno, dao si mi nježnost, pažnju i bliskost o kojoj oduvijek sanjam, koju oduvijek želim, želim jako, bit ću jaka, hrabra, sigurna i svjesna sebe i u tom primanju i davanju znam, znam da sam učinila sve što sam mogla i znala za tebe

A sada dušo moja….daj mi svoje rame, da se naslonim na njega, pripijena uz tvoje tijelo, dok tvoja zaštitnička ruka leži negdje na boku mome, pusti da ležim tako uz tebe barem stoljeće jedno . . .

Komentari 3

moraš se , ako želiš komentirati
Majino
Majinoprije 5 godina

jel?? Ovo je bračna ponuda, ili..... ??

Majino
Majinoprije 5 godina

Takva sam, da :-)

gliser
gliserprije 5 godina

Baš takvu tražim cijeloga života....

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se