Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

PISMO MAJKE-SINU – PRICA O MAJCI I SINU, NJEGOVOM IZGUBLJENOM OKU

07. travanj 2014 ob 08:59 | 791
Mrzio sam je , bila je sramota za nas . Ona je u mojoj školi spremala hranu za učenike i učitelje . Jednoga dana , moja majka je ušla u razred da me pozdravi . Kasnije su me drugovi zadirkivali . Bilo me je stid . Samo sto nisam propao u zemlju i želio sam da moja majka jednostavno nestane . Kada sam je ponovno vidio , rekao sam joj da me sramoti , i da je bolje da umre ! Moja majka nije ništa odgovorila , samo me nemo gledala . Nisam zastao ni trenutak da razmislim o tome sta sam joj rekao , bio sam toliko ljut . Bio sam nezainteresiran za njena osjećanja ... Želio sam otići od kuće i nikad više da je ne vidim . Učio sam puno i teško . Tako sam dobio priliku da odem u Singapur na studij . Tamo sam se oženio , kupio kuću i dobio djecu . Bio sam sretan i zadovoljan svojim životom . Ali jednog dana , moja majka je došla da me posjeti . Nije me vidjela godinama niti je ikad vidjela svoje unuke . Pojavila se na vratima . Moja djeca su počela je ismijavaju .. Ja sam se izvikao na nju : " Kako si se usudila dođeš u moju kuću i da mi plašiš djecu ? Samo tako si se pojavila nepozvana . " Idi odavde odmah ! " Moja majka je samo tiho odgovorila - " Oprostite , mora da sam pogriješila kuću " - i nestala ... Nakon nekoliko godina , dobio sam pismo . Pozvan sam na godišnjicu mature . Ženu sam slagao da moram ići na poslovni put . Poslije proslave , iz neke radoznalosti svratio sam do svoje rodne kuće . Kada su me vidjeli , susjedi su mi rekli da je umrla . Ni jednu suzu nisam pustio . Predali su mi jedno pismo , za koje su mi rekli da je od nje ...

" Sine moj dragi , mislila sam na tebe svo vrijeme . Oprosti što sam došla do tvoje kuće i preplašila tvoju djecu . Bilo mi je drago kada sam čula da si uspio u životu . Žao mi je sto sam ti uvijek bila teret i sramota . Vidiš , kada si bio dijete , dogodila se jedna nesreća u kojoj si izgubio oko . Kao majka nisam mogla podnijeti da odrasteš bez jednog oka . Liječnici su te pregledali i rekli mi da je nemoguće . Ja sam ti onda dala jedno svoje oko ... Bila sam ponosna da znam kako ce moj sin gledati i vidjeti svijet za mene , s tim okom .

S ljubavlju , uvijek uz tebe ,

Tvoja majka "

Komentari 1

moraš se , ako želiš komentirati
andjeo1
andjeo1prije 3 godine

OVAKO PREMA MAJCI MOZE DA POSTUPI SAMO POTPUN IDIOT I KRETEN.
CEGA S E ZASTIDO DEBIL JEDAN..???POSLE CEKA DA MU SE VRATI DOBRO.
I TAKVI IDIOTI SE MOLE BOGU I CEKAJU DA IM SE DA DOBRO.

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.




trajni link



Prijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti me



Zaboravljena lozinka Registriraj se