Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

PRAVILA GOLFA U SPAVACOJ SOBI

06. siječanj 2014 ob 08:49 | 88
PRAVILA GOLFA U SPAVACOJ SOBI

1.Svaki igrač mora da navuče svoju opremu za igru.

2. Vlasnik rupe mora da odobri igru na terenu.

3. Za razliku od klasičnog golfa, ovde je poenta je ubaciti štap u rupu, a zadržati loptice van rupe.

4. Za što bolju igru štapovi treba da budu čvrsti. Vlasnicima terena je dozvoljeno da provere čvrstinu štapa pre nego što igra počne.
5. Vlasnici terena zadržavaju pravo da ograniče dužinu štapa da bi izbegli oštećenja u rupi.
6. Poenta igre je iskoristiti koliko je god pokreta potrebno da bi vlasnik terena bio potpuno zadovoljen. Nemogućnost da se ovaj cilj ostvari, može da vodi do oduzimanja dozvole za igru na terenu u budućnosti.

7. Smatra se nesportskim ponašanjem ako igru započneš odma pošto stigneš na teren. Iskusniji igrači će obično odvojiti vremena da se dive terenu, poljubiće ga za sreću i obratiće specijalnu pažnju na dobro osmišljena ispupčenja.8. Igračima se ne preporučuje da vlasniku terena spominju druge terene na kojima su igrali, ili koje trenutno igraju. Poznato je da povređeni vlasnici sa vremena na vreme iz ovog razloga umeju da oštete igračevu opremu.

9. Igračima se preporučuje da ponecu opremu za slučaj kiše, radi svoje zaštite.
10. Igračima se preporučuje da dobro procene vreme za meč, naročito kada po prvi put igraju na novom terenu. Sa vremena na vreme se dogodi da igrači koji su igrali na terenu pre vas postanu veoma nasilni ako otkriju da neko igra na terenu koji su oni smatrali da je privatan.11. Igrači ne treba da pretpostave da je teren uvek otvoren za igru. Neki se mogu naći osramoćenim ako saznaju da je teren pod privremenim opravkama. Savetuje se igračima da u ovakvoj situaciji budu veoma pažljivi. Iskusniji igrači će pronaći alternativne načine igre u ovom slučaju.12. Vlasnici terena su odgovorni za održavanje grmlja u neposrednoj okolini rupe kako bi omogućili bolji pogled za postavku i prilaz rupi.
Neki igrači vole ošišan teren, pa je na vlasnicima da ga redovno šišaju i održavaju.
13. Igračima se preporučuje da traže dozvolu pre nego što pokušaju da igraju na zadnjoj rupi.
14. Spora igra je preporučljiva, ali igrači treba da budu spremni da je ubrzaju, ako ništa na kraće periode vremena, ako vlasnik to zatraži.
15. Smatra se odličnim uspehom

ako se ista rupa odigra više puta u jednom meču.
slika 1519434

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se