Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

déjà vu...

30. svibanj 2014 ob 12:11 | 40
slika 1753544
voleti sebe. hm. kada prastas sebi svoje greske, i prihvatas trenutke koje su za tebe poucne. Kada verujes u sebe, svoje kvalitete, svoje snove. Kada cvrsto stojis iza sebe, svoju licnost, svoj izgled, svoj osmeh. smešak Kad volis sebe, u stanju si da ljubav koju pruzas ili iskazujes drugima bude nesebicna, pozitivna, od srca. Samim time kako kao licnost tako i izgledom ces zraciti pozitivna. Najvaznije je da ces imati unutrasnji mir i snagu.

Komentari 1

moraš se , ako želiš komentirati
croww
crowwprije 2 godine

KADA SAM ZAISTA POČEO DA VOLIM SEBE... (Čarli Čaplin)
Kada sam zaista počeo da volim sebe, shvatio sam da su bol i emocionalna patnja samo upozorenja koja mi govore da trenutno živim suprotno od svoje istine.
Danas znam da se to zove BITI VERODOSTOJAN.
Kada sam zaista počeo da volim sebe, shvatio sam koliko može biti uvredljivo kada pokušavam da nateram nekoga da radi ono što ja hoću, iako znam da trenutak nije pravi i da ta osoba nije spremna za to.
Danas, ja to zovem POŠTOVANJE.
Kada sam zaista počeo da volim sebe, prestao sam da žudim za nekim drugačijim životom i mogao sam da vidim da je sve što me je okruživalo ustvari bilo poziv da rastem i da se razvijam.

Danas, ja to zovem ZRELOST.
Kada sam zaista počeo da volim sebe, oslobodio sam se svega što nije bilo zdravo za mene: od hrane, ljudi, stvari, situacija i svega ostalog što me je vuklo ka dnu a dalje od mene samoga.
U početku sam to zvao "zdravi egoizam", ali danas znam da je to LJUBAV PREMA SAMOME SEBI.
Kada sam zaista počeo da volim sebe, prestao sam da želim da sam uvek u pravu. Tako sam manje grešio.
Danas sam shvatio da se to zove SKROMNOST.
Kada sam zaista počeo da volim sebe, odrekao sam se navike da živim i dalje u prošlosti i da se brinem za svoju budućnost.
Sada živim samo za ovaj trenutak u kojem se SVE dešava. Tako živim svakog dana i zovem to ISPUNJENJE.

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se