★ ★ Bojama tvoje istine ★ ★

26. srpanj 2015 ob 00:40 | 137

Kad sklopim oči, u meni se gubi svijet materije. Mašta svaki put drugu sliku stvara, ali samo jedna je istinska i prava koja se stalno pred očima javlja... moje ruke oko tvoga vrata i ja u tvojoj zjeni. Razmahujem se osmjesima što ključaju u mojoj duši i raspršuju se kroz sva čula.Tebi ih darujem dubinom pogleda.
Živjeti ovaj život znači tragati za onim trenutkom u kome duša nalazi utočište, i mirnu luku koja zrači ljubavlju! Ponekad je taj put dug i pun prepreka, ali je zato ostvarenje tog traganja trenutak koji se zove sreća. Širiti svoje srce i svoj duh, najljepše je što mi se je dogodilo. Želim svima reći da život može biti jako lijep, samo nikada ne treba gubiti nadu, ne predavati se... vjerovati u sebe, u svoje vrijednosti... vjerovati u jedan nepisani, ali univerzalni zakon po kome se dobro uvijek dobrim vraća... ljubav uvijek bude nagrađena ljubavlju. Lijepo je znati da netko postoji u vašem životu... nije bitno otkad, ni zašto, ni koliko.Taj neopisivi osijećaj koji očarava i hrabri, koji crta osmijeh na licu svakoga dana.
Prvi put u životu gradim odnos koji se gradi na nekom poštovanju i iskrenosti... da sretnem tebe koji me tako razumiješ i podržavaš a s druge strane ne osuđuješ... odnos koji je nastao na nekoj najprije duhovnoj vezi a tek onda fizičkoj... to je nešto što se ne doživi baš tako često... što se tako nenadano i s lakoćom otvaram tebi poput cvijeta. Otvorim oči i jednostavno znam da si tu negdje blizu. Bojama tvoje istine slikam svoj svijet. Zvukom tvoga glasa crtam svoje snove... moje srce naslonjeno na tvoju misao je darovano tebi u beskraju. Naslonjena na tvoje postojanje miruje moje srce ne plašeći se ničega... jedino s tobom je spokojno. Osjećaš li treperenje i nemir? To se probudila žena u meni, to želja i strast počinju vladati gdje je do sada razum stanovao. Na svoje mjesto sjedaju emocije stare i one nove. U igri leptira što život se zove
.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se