★ ★ Efekti "staklenog vrta" ★ ★

23. siječanj 2016 ob 16:32 | 171
slika 2022287

Jednom prilikom mi se obratio zaražen član s virusom gluposti... toliko je bio proziran da je završio pod ključem... žao mi je bilo izvršiti seciranje zbog ekosistema tog staklenog žabca.
Odmah su pametni članovi uočili da sa svojim dolaskom želi proizvodi "strah javnog mnijenja", ali nije bio dobro obaviješten i educiran, koje članove treba napadati... znate, taj član je htio uvesti moderno vladanje i plašiti sve živo koji dolaze na Mojnet, a posebno na članove koji pišu raznorazne blogiće... ujedno par članova uopće ne uočava njegovu arogantnu i opasnu agresivnost...
slika 2022289

Naveo nam je koju muziku najviše voli i koja ga odvodi u trans... muzika AK47( to vam je ruska jurišna puška kalibra 7,62x39 mm), stvarno ste zaslepljeni i ne uočavate osobu koja još uvijek želi rat !!
Piše nam o njegovoj penzijici, kako ne može piti skupocjena vina, kako mu Google svu istinu svijeta na jednostavan način servira... razumijem ga što ne može spavati odkad je Miss Piggy, dobitnica feminističke nagrade, posebno kad ga je zapustila zbog neke mlađe smeđe svinjice... kako su našli njegov primjerak u Kostarici... s tom novootkrivenom staklenom žabom postoji po novome 14 vrsti... eh, zdrav ekosustav... nema straha za naš planet... jedino za naš Mojnet... staklena žaba plaši nas efektima "staklenog vrta", raznim poskupljenjima, o kataklizmičnom nagoveštaju o nestanku ženskih članica ako ne poslušaju tog žabca ili mu ne postanu ljubavnice... nije važno što je star i onemočao, a penziju ima malu.
slika 2022288

Eeeeee, niti jedna mlađa te ne želi u svojoj blizini... takvi žabci su za muzej ili na gerijatriju. Nađi si koji drugi sport ili zanimaciju, da imaš malo profita.

Komentari 7

moraš se , ako želiš komentirati
KERMIT
KERMITprije 1 godinu

Zloba i glupost u tvojim blogovima su uvijek original. Nikada ti nisam spočitavao da prepisuješ, tvoji otrovi su tvoj recept!. Slike sam upotrebio da pokažu na citate iz tvojih blogov, da to prepoznate i ti i društvo.
Uvijek ću odreagirati na blogove kao št je bio blog ''Hvalisavci''. kao što su ovi zadnji. Bolesne misli upakovane spretno u tekst koji vrbuje buduće sljedbenika, nudeći im put spasa, izgradnje jedino ispravne ličnosti.....
Bljak!
Ali prepisano nije i nikada nigdje to nisam rekao. .
To, da pripadaš copy/paste generaciji ne znači da ti kopiraš. Očito, da znanje ne crpiš iz izvora već iz objava nepouzdanih izvora sa interneta.
Za pušku je sve ok, to su tehnički podaci.
Kod procjena koje navodimo je treba biti suzdržan. Iskustvo moje generacije to govori. Generacije, koju ti iskljućuješ, vrijeđaš, gaziš! Sram te bilo!
Zadovoljan sam omjerom moje mentalne i fizičke starosti puta 100, tu ti uvijek mogu
parirati. Kako u reali, tako i u virtuali.
Arhiviram, za slučaj da opet obrišeš tvoj poraz u verbalnom duelu!

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

Da li ti sebe pročitaš poslije pisanja tolikih gluposti?... gdje ti vidiš zlobu, otrov i vrbovanje budućih sljedbenika?... hahahahaha, ne pripadam generaciji copy/paste, već sam dobrano izlizala stolice kad sam se učila... toliko godina učenja sigurno nemaš iza sebe... tvoj najveći ptoblem je da si muški šovinista, primitivan muškarac koji u ženi ne vidi nikakve sposobnosti osim da je žena za tuči i hebati... tebe može biti sram jer jako slabu sliku daješ mlađim ljudima... ujedno si jako glup kad ne razumiješ šale, hahhahahahahaha

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

@KERMITE, sad priznaj da ti je to drugi nick... poznaješ ti dobro situaciju na Mojnet-u... odao si se :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

Joj, stakleni žabac, pa ti se hvališ kako preko google sve saznaš, hahhahahahaha

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

@KERMIT, pronađeš li da je ovaj blog c/p ili preveden, šaljem ti par litara arhiviranog vina... ujedno, nemoj mi kao kakav bivši UDBAŠ prisvajati moje ideje i slike... nađi si prijatelje koji su generacijsko bliže tebi i tvojoj inteligenciji!!

MirjaMatt
MirjaMattprije 1 godinu

:DDD

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

Malo smijeha od nas visokih... mnogi tu sebi svašta dozvoljavaju... ajmo i nas dvije kroz šalu im spuštat... bez psovki i napadanja se ih može stjerati u kut... :))

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se