★ ★ I što reći? ★ ★

20. siječanj 2016 ob 07:26 | 85

Ima svakakvih ljudi. I što reći?... u raznim prigodama na raznim mjestima srećemo razne ljude i nailazimo na razne budalaštine. Uvijek je bilo notornih budala, i uvijek će ih biti. Takav je ovaj svijet u kojem smo se našli, rodili. Srećemo male budale i velike budale, opasne, zabavne, dosadne, teško podnošljive ili nepodnošljive, bahate i jadne, notorne i prikrivene, razglašene, onih za koje još ima nade i beznadne.
Uporni su i neumoljivo se predaju nebulozama koje nemaju nikakve veze s njima, ali eto - to je masovna pojava. Svaka budala ima svoje veselje - pa dok ne vrijeđa, ne razočarava i ne ugrožava druge, pozvana je da svoje brige udari na svoje veselje, i to do mile volje. Zbrda zdola. Kako bilo.
Shvatite jednom, život je veličanstven i ogroman, čisto blaženstvo, ali ono je kod mnogih (pre)često prekriven bezbrojnim slojevima svega i svačega. Usudite se imati svoj istinski svijet. Manite se čoravog posla, raznih gluposti i nebuloza.
Živite svoj život s time da pustite druge u miru da žive svoj život! I nemojte biti obmanuti od strane klauna u vama. Posebno ste neljudski nastrojeni do članova koji vam otvoreno daju do znanja, tko ste i kakvi ste, koji se usude imati svoj stav i koji bez problema napišu riječi bez psovanja ili vrijeđanja. Što drugo nego reći: "Čega se pametan stidi, budala se ponosi", mudra je to narodna izreka!
Na svima nama je, ako to želimo, da od svog života barem probamo napraviti svoj svijet, svijet smisla. Prepoznati sebe u drugom čovjeku, obnavljati se u sjaju iskrene Ljubavi, pokazati svoju veličinu srca poklanjajući lijepe misli i riječi. Osjetiti ljepotu međusobnog darivanja, ostvarivati se u bajci treptaja života!
Osjećam da mnogi imaju tu neiscrpnu moć i to bogatstvo osjećaja darovati da budemo zajedno istinitiji i blaži. Ljubav i prijateljstvo dragulji su života... poštujmo i zavolimo jedan drugoga jer smo vrijedni svjetlosti i osmijeha. Govorimo o ljepoti i ulažimo u hram sreće, jer blagoslov zaslužujemo dajući svoj dar.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se