★ ★ KERMITE, što ti želiš? ★ ★

17. siječanj 2016 ob 11:22 | 114
Mima_H • prije 22 sati

@KERMIT, opet ti sa svojim krivim zaključcima... ne kopiraj više moje blogove, ne piši o meni, jer nikako ne mogu prežvakati tvoju čudnu energiju, koja mi naginje na negativu i muški šovinizam... šteta riječi i ratovanja, jer si se na krivu namjerio... oduvijek se distanciram i na kraju ignoriram... imam pravo na to, jer nisam tvoja lastnina.... Zbogom!
ps. živo se meni hebe na kakvom sam putu na ovakvom portalu, gdje neznaš tko pije i tko plaća... okreni se svojim ružicama koje ti obvezno komentiraju tvoje umotvorine... ne želim ih nabrajati, već njih prati i preodgajaj! Od mene jedino možeš dobiti s nogom u stvar koja ti služi za pi-pi :))


Izgleda da sam ti trebala sve nacrtati i postaviti na društvo... to sam pisala na brzinu i nisam ti napisala pored, ne kopiraj moje blogove, NE POSTAVLJAJ IH NA DRUŠTVU itd...

Ti si jedno staro zanovijetalo bez imalo kulture... vrzmaj se oko domaćica koje kuhaju kavicu i razne tračeve o osobama s kojima ne komuniciraju tj. koje od muhe naprave slona... nemam vremena za takve osobe... mislim da ćeš sada razumjeti i dati mi zauvijek mir na kojeg imam pravo... liječite se međusobno!!

SVI BLOGOVI SU MOJI... i ja sam hodala od portala do portala da izbrišu moje radove... kako nemam više vremena za takve gluposti, postavljam pjesmice o ljubavi!!!

Komentari 5

moraš se , ako želiš komentirati
KERMIT
KERMITprije 1 godinu

Blokiraj me dalje, cijenjeni produkt bolesne kulture virtuale!
Nikada nisam rekao da nešto nisi ti napisala, samo sam nagađao ćije stavove navodiš, pitao se o tvojoj struci. Kod tvojih blogova mi nije ni malo bitno da li su originali, polemiziram sa stavovima.
Jedan od osnovnih principa kulture suživota jedinki u društvu je ''živi i usti drugima da žive''. To je ono, što ti ne možeš shvatiti iz tvojih ''visina''.
Slobodno me blokiraj, tvoju netoleranciju ću i dalje komentirati na društvu uz tvoje blogove koje ću objavljivati po miloj volji. Znam, jasna ti je računica - tvoj blog sa komentarima na društvu = manje klikova = manje komentara = manji rating. Ti se boriš za rating, ne ja. Ti prozivaš - ja odgovaram...
Slobodno me blokiraj i dalje.
Kulturno, kako to rade fine, prave virtualne ''dame''.
I slobodno obriši taj komentar i manipuliraj dalje.....

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

Hahahahha, kakva borba, kakav rejting?... ti si stvarno prolupao... pun si kontraktidornosti... jako sam tolerantna ali ne kod nasilnika tj. zlostavljača!!

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

Da, virtulano sudjelujem već 20 godina i imam usvojen bonton ponašanja putem virtuale... sve ljude poštujem, ali imam pravo birati s kim ću komunicirati na društvenim mrežama... nismo na znanstvenim forumima gdje komuniciraš sa svima... ujedno je žalostno da jedna starija osoba radi takve scene u virtuali... odmah sam te osjetila i umakla se od tebe... to bi ti napravila i u reali bez riječi!

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

Moja struka nema ništa s virtualnim svijetom... tu sam anonimno pod nickom kao svi i, tebe nema što zanimati o mom privatnom životu...

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

@KERMIT, SAD SI ODBLOKIRAN NA PAR SATI!!!

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se