★ ★ Ljubim te u mislima ★ ★

16. travanj 2016 ob 19:18 | 229

Nedostaješ mi u ovakvim i sličnim danima. Tvoj dah i duša mi nedostaju.Tvoj osmijeh dragi kojeg nosim uvijek u sebi. Nedostaje mi toplina tvoga tijela... ti koji gradiš sve moje snove... koji me činiš strastvenom... koji me činiš živom... volim kad ljubav nas sjedini, kad priđeš mi blizu, bliže, najbliže... kad tijela nam se i duše dotiču. Tvoja tiha šaputanja što izranjaju iz tišine... nježni dodiri što ostaju na mojoj koži... meke usne što gutaju moje.
Pogledom tražim tvoje tople oči. Napisala sam već tisuće riječi, stotine rečenica tebi, o tebi, za tebe. Ono najvažnije, ono najljepše, ne mogu napisati, izreći i objasniti. To možeš osjetiti samo u mom pogledu, dodiru i svakom otkucaju srca koje je tvoje. Ljubav si ti... radost u cijelom mom biću svaki trenutak s tobom. Znaš li, nježnosti moja, u ovakvim i sličnim danima kad dugo nisam osjetila toplinu tvoga tijela, moje misli odlutaju u one dane, dane našeg početka. Možda zbog onog nečeg što si dodirnuo unutar mene... onog nečeg što si dodirnuo riječima, nježnošču... onog nečeg što sam osjetila kad sam utonula u tvoje naručje.
Ti kao da si od prvog trena znao da u meni čuči dijete... dijete željno neistraženog svijeta igre i ljubavi... iako djeca već odavno nismo... već odavno smo oboje odrasli... ti si mi poput nekog dječarca... poput onog dječarca za kim sve djevojčice iz kvarta lude.
Slobodu koju osjećamo zajedno. Kad me slušaš s pažnjom koju mi nitko nikada nije dao. Kad dijelim s tobom svoja pitanja i strahove, a ti me slušaš i razumiješ. Kad mi pročitaš misli. Spoznaja da si uvijek uz mene, da imam tvoju podršku i razumijevanje u svemu što radim.
Kad me maziš i smiješ se jer se previjam od užitka. Sposobnost da svojom prisutnošću uneseš sunce u najveći mrak. Kad mi šapućeš nježnosti dok me beskrajno strpljivo i polako uzimaš i držiš u naručju... kad se izvijam u ekstazi, a suze zahvalnice se razliju niz obraze.
Kad si beskrajno vjerujemo. A u tvom naručju je tako lijepo... poput onog osjećaja kad se dijete odgurne od tla i u udobnoj ljuljački zanjiše. I kad netko u koga toliko vjeruješ, uhvati tu ljuljačku svojim snažnim rukama i odgurne te visoko... toliko visoko da osjetiš upravo onu ljepotu čarobnog svijeta igre. I kad u tim trenutcima dok dodirujem slobodu pokreta ne osjećam strah, jer znam da me čuvaju upravo tvoje nježne i sigurne ruke. Jer samo u tvojim rukama sam sigurna... samo u tvom naručju sam potpuna... volim te... nasmiješi se... grlim te... ruke su mi oko tvog vrata... podižem glavu, usne ti pružam... nježan dodir ako ne stigne danas... stići će sutra... ljubim te u mislima... ljubavi, ti si mir mojem srcu što za tebe kuca.

slika 2051935

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se