★ ★ Ljudske hijene ★ ★

15. svibanj 2015 ob 07:58 | 226
slika 1930504

Znate što, imam za dosta ljudskih hijena koje tovare svoje smeće u čiste ljudske duše i koje sve unište... ne cvilim sama nad sobom... nit jaučem drugima na uho... dapače, moj teret je moj.... i nosim ga najbolje što mogu.
Današnji ljudi sve više se pretvaraju u ljudske hijene. Nit` virtuala ih nije pošteđena... te ljudske hijene ne mogu ništa podnijeti, komadaju jadnike oko sebe, iznemogle da se odbrane... nešto najodvratnije što je priroda stvorila... ljudska topla riječ, do takvih ne dopire... takvi, ne znaju ni što je sestra, ni pijatelj, ni dijete... samo posjeduju nagon da unište.
Zoolog Alfred Brehm u 19. stoljeću je hijene opisao kao glupe, pakosne i kukavne životinje, i dalje: "Od svih zvijeri, hijene su najružnije građene i najodvratnije, a kad se na to nadoda i opaki karakter, to je dovoljno da ove životinje čini omraženim". Od ove bioloske vrste - ružnija i najomraženija vrsta mogu jedino biti - LJUDSKE HIJENE... u fizickom smislu, uglavnom neugledna bića, ophrvana gomilom kompleksa, koje svoj opstanak grade na lešinarenju žrtava koje ubija netko drugi umjesto njih - a na koje ih one navedu svojim zavijanjem i kezenjem zuba... ma gore su od energetskih vampira.
Kako u javnom životu, tako i u virtualnom svijetu postoji čitava plejada ljudskih hijena - koje svoj opstanak grade na način da stvaraju tenzije - kako bi izmamili druge ljudske zvijeri željne krvi - da počine zločine - a da oni od toga imaju egoističke koristi... izazovu sukobe - a potom posmatraju ishod sa sigurne razdaljine - da bi se nakon svega nahranili posljedicama (kakve god one bile). Epilog njihove aktivnosti je sve manje članova - i sve manje otvorenih i toplih ljudi.
Da li će to biti i u slučaju Mojnet-a - gdje stvaraju neljudske odnose i sami kaos - ili ne - ostaje nam da vidimo (i da se nadamo manje ružnom završetku od njima željenog). Bilo kako bilo - pametni se uče na greškama - a budale ih uglavnom ponavljaju. Mada ovdje nije riječ o budalama - jer oni iz svega izvuku korist - pa i iz poraza i pogibelji drugih. Da li će drugi biti, po ko zna koji put - budale - u njihovim rukama - zavisi od njih samih. Da li slijediti smrtolikog kosca u crnoj pelerini - ili ne? Ne želim, nit`mislim... po novome ću direktno tj. navesti nick u vezi svega, pa i nesposobnosti komunikacije s tolerancijom... ako netko može imati avatar s guzom i to godinamaaaaaaaaaaaa... e, imat ćemo i ostale žene. Ako netko dobro prenosi tračeve i laži, pa i mi ćemo... ustvari niti ne trebamo izmišljati... samo odemo na drugi portal i sve ćemo saznati... nov izgled portala i nova pravila... karte na stol! :))))))))

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se