★ ★ Moj život ★ ★

20. svibanj 2015 ob 02:08 | 44
Odavno sam odlučila da je moj život samo moj... živim život koji ima trajne vrijednosti, koji je vrijedan i koji se ne dešava slučajno. On ne zavisi od životnih situacija i prilika, već od mog izbora Bez izvinjenja ili opravdanja. Bez ikoga na koga ću se osloniti, od koga ću zavisiti ili koga ću kriviti... kao obično, kod mene je situacija kristalno čista, stvar je vrlo jasna i konkretna. Nema zavaravanja, nema mazanja očiju i nema ufuravanja u nešto što nije, dakle, sve je vrlo jednostavno.
Ravnam se po tome da - ako je jedino što ću polučiti onime što kažem, to da povrijedim drugoga, onda radije prešutim, a ako bi time mogla pomoć, spasit, rasvijetliti, jer znam o tome više i sl., onda kažem.
Po karakteru sam više šutljiva i promatrački tip. Važno mi je da sa sobom mogu živjeti takvom kakva jesam, a uostalom zašto bi podilazila ljudima, zašto bi izmišljala ono što ne osjećam.
Prijatelj, ako mi je pravi razumijet će me, oni drugi koji me ne razumiju, nisu mi potrebni, niti važni u mom životu... jer koliko god mislimo da smo okruženi mnoštvom svatko od nas je sam samcat u ovom svijetu
.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se