★ ★ Nesigurnost i nesklad ★ ★

20. srpanj 2015 ob 14:11 | 98

On je daleko, povrijeđen. Ne želi ni čuti za nju. Ne sluti kakav pakao joj je prouzročio, ni ne želi znati. Da je mogao, da se usudio, ugrabio bi je iz njenog gnijezda i zauvijek prisvojio kao što je ona učinila s njegovom dušom. Za njega je bilo previše i to što joj je povjerio svoje želje. Ona je bila zraka sunca koja se probijala u šumu njegovih mračnih misli. Grijala mu je dušu i tijelo. Sada je odbila maštati s njim, netom što ga je potaknula da joj se približi. Kakvu je to igru igrala? Što joj je u mašti moglo nanositi bol koju mu je spominjala? Zašto ju je cijelo tijelo boljelo? Prijekor u njenim riječima ga je sablažnjivao. -Nisam ni mislila da ti je taj osjećaj poznat. Možda ćeš ga upoznati kad upoznaš ljubav.
Stalno mu je spominjala ljubav i nije mogao da ju ne pecne frazom. Nadao se da će ju to zaboljeti, a rastužio ju je.
Nije prepoznavao ljubav u grozničavoj želji za njenim naručjem. Ako bi u mašti bili kompatibilni, razmišljao je, možda bi se jednom odvažio osjetiti njeno tijelo u svojim rukama, usnama, jezikom, zavući se u svaku poru dok ne isiše svu slast iz nje. Možda bi ga tada oslobodila, pustila njegove misli na miru.
Sada ju je samo želio kazniti za svo vrijeme u kojem mu misli odvlači od stvarnosti. Danima se zaokuplja poslom, odvagnjuje. Ona je daleko, samo ponekad je se sjeti. U podsvijesti mu nada kao crv vrti da ju nije previše obeshrabrio šutnjom, da će se ipak javiti, dati mu još razloga da uživa u svojoj taštini. Ne odgovarajući, glumio bi da mu nije nimalo stalo. Za njega je to beskrajna igra živaca. Kad mu sve češće počne navirati u misli ne ustručava se maštati da je kraj njega i usnama mu stišava uzavrelu požudu. Pruža se po njegovu dugačkom tijelu i vrelinom mu stvara užitke.
Onda bi se javila sumnja, strah bi ga natjerao da se on njoj javi, tobože nemarno...
Ona odavno zna da na njega ni u čemu ne može računati. On je stalno podsjeća na to i ako se ikad oslobodi ovog neobjašnjivog ludila samo će ga izbrisati, odrezati dio života kojeg je poharao, umjesto da joj donese sreću. Zbog straha uskraćivao je i sebi i njoj. Ona je bila dodatno obremenjena grižnjom savjesti zbog svoje ljubavi prema njemu. Sve što je zdušno gradila sad se rasulo u trenu jer mu nije odolijevala. Nije mogla zamisliti život bez njega, pogleda koji je obavija i miluje, riječi koje joj pale utrobu.
Osjećala je sreću na dohvat ruke i kako joj on ne dozvoljava da ju dotakne, uzmičući poput cvijeta na vjetru pred uznemirenom pčelom. Ne može biti bez razloga da se nekoga toliko voli.
U tišini oni su dvoje ljudi koji ne razumiju odolijevanje žudnji onoga drugog i ne usude se djelovati, pa se to bolno odricanje rasteže do agonije gdje čežnja trijumfuje nad nepovjerenjem. On će tada, ili će ona napisati poruku i na odgovor zatreperiti u nagovještaju zadovoljstva i na tren će sve biti nalik igri...


Nesigurnost i nesklad

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se