★ ★Nije uzaludno rečeno, uvijek je tuđe slađe ★ ★

10. lipanj 2015 ob 14:10 | 73
Svi problemi čovječanstva počinju od toga da čovjek ne može sjediti tiho sam u sobi. ~ Blaise Pascal ~

Ne živim život po tuđim pravilima kad imam svoja. Zato, tuđe riječi na moj račun me ne bole, ni najmanje. Slijedim žudnje svoga srca i osluškujem želje svog istinskog JA... tako mi se otvore mnoge mogućnosti i nikada mi nije dosadno.
Posebno se nikada ne zanimam za tuđe živote... niti nemam vremena objašnjavati nikome svoje ideje, misli ili privatni život. Zato uvijek na moju sreću zakoračim u potpuno novu stvarnost. Doživljavam znakovite podudarnosti - primjerice, u pravom trenutku sam upoznala prekrasnu osobu koja je dio mene već godinama... kilometri nas razdvajaju ali smo kao jedno... odgovorno njegujemo svoje prijateljstvo. Nisam čarobnjak ali u svoj život privlačim prave ljude i najbolje mogućnosti. Takvi događaji su zapravo potvrde da se uvijek nalazim na pravome putu. Zanimljivo, moj život je ispunjen i još nisam osjetila dosadu. Ne znam, opažam da je mnogima dosadno u njihovim životima i svašta im pada na pamet, svakakvim mislima se bave. Često te misli pređu u djela, onda to nikako ne bude dobro, pogotovo kad se počnu baviti tuđim životima. Slađi su im tuđi životi, slađi su im tuđe boli, tuđe sudbine, tuđi problemi, tuđi razvodi, ljubavnice... nije uzaludno rečeno, uvijek je tuđe slađe.
Mislim, ti riješavači tuđih problema imaju iste probleme i u svojoj kući, možda čak još i gore, još i teže, i svaki dan se vrte kao mačak oko vruće kaše jer ni sami ne znaju odakle da počnu... odakle da krenu krčiti put u svojoj šumi problema. A možda to i ne žele. Možda su tako navikli i nikad nisu ni saznali da postoji bolje. Svi misle da je ovako lakše, u stvari je mnogo teže. Za njih postoji bolje samo na TV ekranima, sapunicama, američkim filmovima ili u nekoj sladunjavoj knjizi, ako uopće i stignu do nje ikada. Jednostavno ih je strah protrljati oči i pogledati oko sebe, pomaknuti jednu kockicu života i možda bi i njima došlo ono nešto bolje.
Kada bi vama u život došlo ono bolje vjerojatno se više ne bi bavili tuđim životima već samo svojima. Tada bi bilo manje tračanja, vrijeđanja, mržnje i izmišljanje raznih priča... vas je jednostavno strah potrljati oči i pogledati oko sebe, pomaknuti jednu kockicu života i možda bi i vama došlo ono nešto bolje. Tada bi dolazili na Mojnet da se rasteretite i pošaljete mozak na pašu... smijali bi se i saznali možda neku stvar koja bi vam olakšala život ili biste imali osmjeh od uha do uha... ujedno, meni kao članu je svejedno tko i šta radi na Mojnet-u... da li postavlja blog za blogom, video klip za video klipom, sliku za slikom?
To me nije zanimalo jer nije mi život dosadan... ne zanimaju me vaša ogovaranja, niti ne prihvaćam razne pozive od izgubljenih muškaraca... za takve idiotarije postoje čisto drugi portali ili razkazujte se pred svojim ženama ili ljubavnicama. Ne osuđujem nikoga ali ne dozvoljavam da netko pravi budalu od mene... jer sve što pišete je odraz vaše kulture i stanja u kojem živite. Ujedno ne dolazim na Mojnet da tražim bilo kakvu pažnju, jer je imam hvala Bogu u realnome životu... zato vas na kraju lijepo molim da se počnete ponašati kao odrasle i odgovorne osobe... ujedno prvo počistite prvo pred svojim pragom!

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se