★ ★ Sadržajno te ljubim ★ ★

25. lipanj 2016 ob 13:26 | 156

Mogu pokušati, ali ne mogu jamčiti savršen ishod prelijevanja mojih najintimnijih, istančanih misli i htijenja u sadržaj vrijedan pažnje. Mogu se odvažiti, nudeći se peru i uistinu samo pokušati uobličiti sadržaj kojim progovaram lijepu emociju. Upravo onu koja se taloži na dnu moga srca, čineći od njega siguran dom za Tebe. Nadalje, možda bih mogla biranim riječima uokviriti Našu ljubav. Onima kojima razotkrivam ljubav. Ponajprije onima kojima garantiram postojanost ljubavi. Iako garancije nema, i nasmiješit ćeš se mojoj lucidnoj zanesenosti, bistreći mi pogled poljupcem iznad obrve. I tada bih ti mogla priznati što osjećam u dubini sebe same. Tada bih mogla staviti riječi na usne ili ih brižno čuvati blizu srca razotkrivajući ih tek pogledom, jer možda su upravo najljepša ona djela koja nikada ne prenosimo na papir.

Nekada je tuga grlila moje zidove, odlazila je na put u mome tijelu, grijala mi je drugu stranu postelje. Nekoć su suze bile suhe, usne ispucale od užasa uskraćenih poljubaca, ruke su mi ostajale prokleto prazne i nemirne. Imala sam dojam da gubim prije nego što bih spretno koristila mogućnost osvajati svijet očima, prije nego što ću dahom obilježiti postojan nemir prvog dodira. Danas je dan malo manje slan. Noć nosi crne haltere, lijepo skrojene korzete i odijeva osjet milovanja, privijajući se uz mekan jastuk od perja po kojem se rasipa bjelina moje kože. Grudi su mi u tvojim rukama dok svakim novorođenim danom otkrivaš pod toplim prstima raskoš moje osjetljivosti. Bokove ti nudim danonoćno i gledam te zaljubljenim očima u kojima stojiš preda mnom u neodoljivom muškom tijelu.

Još uvijek upoznajem dodir voljenog. Sada su mi ruke pričvršćene na tvojim grudima. Iščekujem kada ću te noću, blagonaklono primiti u sebe. Nestrpljiva sam uzdižući bokove s izgužvane plahte, napinjući svaku strunu svoje žudnje. Tijelo mi drhti ugrijanim mišićima, razapinjući me od slatkog iščekivanja. Ne vjerujem svojim dlanovima u trenutku kada ih spuštam na tvoja obnažena bedra, propitkujući blagim uzdasima vrijeme koje upravo uz tebe imam. Glasno uzdišem trgajući misao, otpuštajući svjesnost. Jasno znam što uslijedit će u ovim satima koji nas neumorno uvlače u sebe, dok grad spava podno spuštenih mjesečevih vjeđa. Vremena je dovoljno da se gipko ogolimo i zasigurno nećemo štedjeti nadolazeće minute. Ugrist ćemo noć, orgazmom ponoći.

Možda bih te mogla bolje i drugačije pisati. Daleko spretnije pronalaziti izvor riječi, ulazeći u riznicu inspiracije, podajući se energično nadahnuću. Mogla bih se pažljivije kretati između redova u pronalasku drugačijeg poretka riječi ili jednostavno odstraniti neke ispisane misli, dobro znajući da su nepotrebne i da kvare sadržaj. Iako, možda tada ne bih u potpunosti dočarala kako je već sama spoznaja da sam Tvoja, božanstvena.


Sadržajno te ljubim

slika 2083292

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se