★ ★ U tebi se krije ključ ★ ★

25. ožujak 2016 ob 17:12 | 144

Nježnosti moja, kojeg najviše volim... imaš nešto što u meni stvara nemir... daješ mom životu smisao... nešto što te čini drugačijim od svih.
U trenutcima s tobom moja duša treperi, diše i živi u osjećaju slobode, ljepote, ljubavi i strasti. Imaš ključ koji me razotkriva u potpunosti... cijelo moje postojanje i moju dušu.
Volim kad me svakim treptajem svoga oka dodiruješ i miluješ... u tom pogledu vidim i, osjetim koliko me jako u tom trenu želiš privući k sebi... da sve ono što vidiš ... želiš dodirnuti i poljubiti. Volim kad me gledaš dok drhtim od želje... da me tvoje ruke što prije dodirnu... da me tvoje usne što prije pomiluju.Ti me voliš baš ovakvu kakva jesam.
Ali večeras me nećeš odmah ljubiti. Prvo ću te milovati toplinom i dodirivati dahom. A ti mi dopusti da uživam, koliko god duže mogu... da uživam slušati otkucaje ... u kojima čujem kako iz trenutka u trenutak , želja da postanemo jedno sve više raste. Večeras ću te maziti dahom sve dok naša tijela ne ispuste vrisak u kojem ću čuti, i osjetiti kako se onaj sad već pretopli dah predaje, prepušta sve one svoje dodire rukama , usnama , tijelu. A tada ću krenuti usnama... istim onim putem , jer jednostavno želim da osjetiš svu moju toplinu. Želim da osjetiš i svaki onaj udisaj i izdisaj što mi ubrzava disanje, zbog sve veće želje za okusom tvoje kože. Poslije ću ti se u potpunosti predati... jer volim kad se izgubim u tvojim rukama., i kad u toj toplini utopljena u tvojoj nježnosti ... poželim tako ostati. I kako da te ne volim, jer ti si koji ostvaruje sve one moje snove. U tebi se krije ključ što otključava svaki dio mene.

slika 2031790

Komentari 2

moraš se , ako želiš komentirati
mygift
mygiftprije 12 mjeseci

Cafe del Mar - I Love You :https://www.youtube.com/watch?v=GAO8Zo_3T9A&ebc=ANyPxKrnnLYgVrwyZvpfKQQbbDGHGPiNl6NfN0s7Pgp-HoUJe51bk0JYtUecV8DAfo58_iF6UUlA2rtMDaukQlfTeszopOKOSA
______________

Ključ što otvara svaka VRATA nalazi se u tebi...
Nadam se da si svjesna toga?
"Jer istovremeno sam i šamar i lice" (Ch.Baudelaire)

Mima_H
Mima_Hprije 12 mjeseci

Nalazio se je u meni, a svjesna sam da si ga ti pronašao...
Ujedno ti nisi pogrešno sazvučje
usred božanske simfonije,
zbog nezasitne Ironije
koja te razdire i vuče?
Nemaš razloga sam sebe kažnjavati... ti nisi svog srca čudovište. :)

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se