★ ★ Vitezovi ništavila ★ ★

25. kolovoz 2016 ob 09:04 | 165
slika 2106555

U zadnje vrijeme uočavam mnoge koji se uz asistenciju virtuale pokušavaju nametnuti i profilirati kao vrhunski poznavatelji moje ličnosti... u kuloarima izmišljaju razne laži i priče zbog straha jer sam previše iskrena u doba kada mnoge privlači slatkorječivost, privlače ih oni koji manipuliraju svojim rečenicama i oni koji znaju kako učiniti da laž bude privlačnija od istine. Vitezove ništavila plašim jer točno znam što želim i znam što ne želim... u svojoj nesigurnosti ti vitezovi ništavila su pribjegli dječjoj igri pokvarenog telefona.
Igra pokvarenog telefona koje ste se igrali trebala vas je naučiti lekciju koju biste trebali sa sobom ponijeti u život odraslih, no žalosno je da većina vitezova ništavila na nju zaboravila. Lekcija pokvarenog telefona je da - bez obzira što kažete nekoj osobi, ako ta osoba to ponovi, ona će i priču prilagoditi sebi iz ovog ili onog razloga... rečenice idu u krug, evoluiraju, rastu, uvijek se vraćaju promijenjene, bez da se točno zna kada i kako se to dogodilo... ne želim sudjelovati u tim igrama, u kojima su svi toliko opsjednuti pobjedama da je gubitnik svatko tko ne igra.
Vitezove ništavila plašim jer im pišem ono što ne žele znati i jer su navikli da im se serviraju laži. Možda su im moje riječi toliko nepoznate da ih jednostavno ne razumiju ili im ne vjeruju... oni vjeruju u sliku koja je stvorena u kuloarima za njih i pritom ne žele vidjeti tko su oni uistinu.
Plašim ih jer u svom miru i tišini ne obraćam pažnju na razne neistine. Ali nikad im neću zaboraviti što su napisali dok su bili sigurni u laži koje šire vitezovi ništavila... takva pažnja im predstavlja nelagodu jer to znači da moraju skinuti maske.
Priznajem da pišem mnoge blogove sa srcem gdje stanuje ljubav i pozitivni osjećaji... tko im je kriv što ne znaju kako se nositi s time... vitezovi ništavila se ne znaju nositi s bilo čime što narušava njihovu sigurnost... posebno kad im se narušava njihova rutina ili realnost. Možda moje srce kuca brže i ne mogu sa mnom držati korak.
Dobro znaju da ih ne trebam. Jer znam da mogu u virtuali preživjeti bez njih, jer oni znaju da ću se kulturnim riječima zauzeti za sebe, jer znaju da neću dozvoliti da budem samo još jedan broj na njihovoj listi.
Cijenim samu sebe, jer sam dovoljno snažna da odem na block listu i offline bez ijedne riječi i jer sam dovoljno pametna da znam koliko vrijedim. Oni su se toliko naviknuli biti na pijedestalu laži i obmana da ne znaju biti nigdje drugdje.
Bez obzira što sam predmet vrijeđanja, napadanja i patoloških laži, nastavit ću vas plašiti svojom iskrenošću, snagom, svojom dobrotom, svojom ljubavlju, razumijevanjem, svojim riječima, svojom prisutnošću i svojom sposobnošću da vas pročitam. Čitat ću vas i dalje sve dok ne pronađem nekoga tko je jednako hrabar kao i ja i koji se neće tako lako uplašiti, nekoga tko je jednako “strašan” kao i ja.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se