★ ★ Žena je ženi vuk ★ ★

20. prosinac 2015 ob 15:08 | 329
slika 2006788


Žena je ženi definitivno najveći neprijatelj! Ne volim da generalizujem, ali pokatkad su žene okrutnije prema pripadnicima istog spola nego što su to muškarci... zaista ljude dijelim samo na dobre i loše.
Nema mi odvratnije pojave od takvih, draži su mi mizantropi koji ne vole ljude općenito nego one patnice kojima su druge žene krive za sve, u svemu vide neku konkurenciju, njih su druge žene izdale bla, bla, a sebe ne vide... širenjem neprovjerenih informacija o drugim ženama time više govorite o sebi, nego o njoj.
Zanimljivo sve takve koje upoznah skužih odmah zašto nisu sposobne ostvariti neko prijateljstvo ili odnos sa ženama. Pošto je većina takvih opsjednuta muškarcima i samo o tome pričaju 99% vremena djeluju mi kao neke ku...patnice koje muškarce stavljaju na pijedestal, baš mrze žene, a same su žene, hm... muškarci mogu biti zlobni, no nitko ženama ne zabija nož dublje i jače u leđa od druge žene, a razloga je mnogo.
Mada se i ova podjela lako može osporiti obzirom da svaka žena ima djelić i tamne i svijetle strane kosmosa, pa tako uz pomoć svog razuma i slobodne volje može birati koja će je strana njene naravi voditi kroz život… svaka žena ima u sebi i muško i žensko, i dobro i zlo. No ipak, ne naročito pažljivom opservacijom može se doći do zaključka da je nekim ženama dato manje ovog, a više onog. Svijet nije crno – bijel, već je toliko iznijansiran da te glava zaboli.
Nažalost mnoge žene su izabrale tamnu stranu... sve te žene bi trebale shvatiti da mijenjajući sebe mijenjaju svijet,.. ostale žene ostavite na miru i prije nego ponovo napišete bilo kakvu nebulozu ili grupno napadate da se dodvorite kojem muškarcu ( više puta pod muškim nickom se krije žena ili obrnuto) pogledajte se u ogledalo... svaka vaša gruba i bezobrazna gesta je odraz vas samih.

Prestanite pričati o bilo kojoj ženi iza leđa!!
Komentirati njen život i kako izgleda!!
Govoriti bilo kakve nebuloze o težini... za to postoje strukovne osobe!!
S raznim lažima pokušavati bilo kojoj ženi ukrasti dečka ili muža!!
Davati bilo kojoj prijateljici tj. ženi dvosmislene komplimente poput "Kosa ti lijepo izgleda, ali mislim da bi je trebala malo skratiti"!!
U bilo kojem segmentu života se natjecati sa ženama!!
Biti ljubomorne na bilo koje uspjehe!!
Isticati mane od prijateljica ili neznanih žena da biste sebe prikazale boljima!!
Odavati prijateljičine tajne ili nepoznatoj ženi pripisivati raznorazne laži tj. prestanite sa etiketiranjem bilo kojeg živog stvora a posebno žena!!

Komentari 18

moraš se , ako želiš komentirati
koza008
koza008prije 1 godinu

ja sam tamna strana kosmosa ... i zato se uopće ne družim sa ženama, već samo sa muškima, al me oni neće ... zato što sam koza ... i kad se pogledam u ogledalo vidim - kozu ...

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

Prihvati svoj izbor :))

koza008
koza008prije 1 godinu

prifatila ... i to je trenutno jedino za šta sam se ufatila ....

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

Hahahahahaha, samo ti fali jedan samac... ima njih tu punoooooooo... ali sve nešto staro i izmučeno :))

koza008
koza008prije 1 godinu

meni ne smeta ni staro ni izmučeno ... dokusurim ja to lake šale ... i hoooop - još jedna penzija u džepu :))))

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

Hahahahhahaha, ovi svi imaju žene i unuke :))

koza008
koza008prije 1 godinu

a u pm ... znala sam da negdje ima caka .... ubit će me te ostavinske rasprave :)))) pas mater i ženama i dici ...

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

E, to ti je virtuala, hahhahahahaha

koza008
koza008prije 1 godinu

kako je dobro biti nejebana koza ... u reali :)))) nemaš pojma kako je to dobroooooo ....

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

Hahahahahaha, samo ti uživaj!!

Evangelina
Evangelinaprije 1 godinu

Sasvim si u pravu...

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

Umjesto da ohrabrujemo, hvalimo, uzdižemo i komplimentiramo jedna drugu, mi sudimo, etiketiramo i podcjenjujemo... nikada nisam shvaćala žene koje imaju potrebu komentirati druge žene na način kojeg se bi posramio okorjeli kočijaš ili pak one, koje svjesno pakoste radnoj kolegici ili još gore dobroj prijateljici...

Evangelina
Evangelinaprije 1 godinu

Neces ni shvatiti... Ja to mogu tumaciti samo kao posledicu ljubomore... A opet - ljubomoru ne razumem...

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

Slažem se... samo se zahvaljujem mojoj razvijenoj intuiciji jer brzo osjetim s kom virtualno kontaktiram... mogu pisati što god žele... jedino ne toleriram psovanje obitelji i mrtve djece... to sam ja doživljela tu na Mojnet-u... ljubomorne su na sve i izmišljaju laži... kad shvate da sam jača od njih onda zovu nesposobne starce u pomoć!!

Evangelina
Evangelinaprije 1 godinu

Da - ne treba cackati tamo - decu i roditelje... porodicu... ulaziti gde ne treba...

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

Zanimljivo da to rade jedne te iste osobe... misle da im ništa neće doć na naplatu ako to rade virtualno... prije ili kasnije će ih ta kultura lupati po džepovima... nisu ni svjesni kako ih se lako nađe... trenutno tim jadnicima pustimo da se još malo igraju...

Evangelina
Evangelinaprije 1 godinu

Ovo se desava i u skolama... Deca koja bolje uce su maltretirana od one druge...

Mima_H
Mima_Hprije 1 godinu

Slažem se... mnogi roditelji pojma nemaju o odgoju i očekuju da ih škola pripremi za život... ujedno mnogi ljudi se nalaze u gradovima i nisu adaptirani na taj život... tehnika ih kosi a oni su još negdje na brdima :))

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se