5 tipova muškaraca za koje se ne treba udati:

11. listopad 2013 ob 14:58 | 146
1.Mamin sin - On jednostavno nije sposoban sam donositi odluke. Više razgovara sa svojom mamom nego sa vama. Takav muškarac će očekivati da se vi brinete za njega baš kao što je to činila njegova majka.

2. Muškarci koji ne znaju sa finansijama -Bilo da ima malu platu ili jednostavno ne zna raspolagati novcem, brak sa ovakvim muškarcem može biti prilično problematičan. Česte svađe zbog novca lako mogu dovesti do okončanja braka.

3. Muškarci bez prijatelja - Ako nema ama baš nijednog prijatelja, to mnogo govori o njemu. Vjerovatno je veoma sebična osoba koja svoje potrebe uvijek stavlja na prvo mjesto. Sebičnost nije poželjna karakteristika u braku.

4. Bezobrazni i bezosjećajni muškarci - Bez obzira prema kome je bezobrazan -konobaru, čuvaru parkirališta, trgovcu, bahato ponašanje otkriva njegov pravi karakter koji je skrivao pred vama, ali će ga prije ili kasnije pokazati. Takav muškarac nerijetko će biti grub prema vama i u javnosti , što znači da mu je od vaših osjećanja mnogo važnije da iskali svoj bijes. Ne želite se udati za osobu koja vas neće poštovati dovoljno da se suzdrži od negativnih komentara makar u javnosti.

5. Muškarci koji se nikada ne suprotstavljaju - Veza sa muškarcem koji se slaže sa svakim vašim postupkom i odobrava svaki vaš hir, na početku može biti veoma zabavna, ali će vam vremenom dosaditi. Moguće je da je riječ o osobi sa slabim karakterom. U braku vam je potreban partner koji će vas podupirati i usmjeravati, a od muškarca koji se
nikada ne suprotstavlja takvo nešto ne možete očekivati.

@ i svi imaju jednu zajednicku falinku :))

slika 1630326

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se