DA LI VAŠE IME PRIVLAČI NOVAC: Rešite test i saznajte jesu li vam zvezde naklonjene

16. srpanj 2013 ob 22:15 | 332
Napišite svoje ime i prezime, pa u donjem nizu pronađite broj koji odgovara svakom slovu. Saberite brojeve imena i prezimena odvojeno, a onda saberite i ta dva broja. Sabirajte ih dok ne dobijete jednocifren broj. On najviše određuje vaš društveni i lični život
slika 1691525


Dok se na pojedine novac prosto lepi, drugi jedva preživljavaju sa svojim primanjima. Zašto je to tako, otkriva numerološka matrica imena svake osobe. Verovali ili ne, uzrok nedostatku novca leži u numerologiji.

slika 1691532


Napišite svoje ime i prezime, pa u donjem nizu pronađite broj koji odgovara svakom slovu. Saberite brojeve imena i prezimena odvojeno, a onda saberite i ta dva broja. Dobićete dvocifren broj: ta dva broja saberite i dobićete jednocifren broj. On najviše određuje vaš društveni i lični život, a vi u nastavku saznajte kako da ga izračunate.

A, I, J, = 1

B, K, R =2

C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ =3

D, M, T, Đ, DŽ =4

E, H, N, NJ, X =5

U, V =6

O, Z, Ž =7

F, P = 8

1

Jedinice žele da uvek budu prve. Trude se da savršeno obavljaju svoj posao jer od toga zavisi njihovo samopoštovanje. Poslodavci izuzetno cene ljude poput jedinica. Više ih zanima sam rad nego sticanje kapitala.

2

Dvojke uvek uz sebe imaju partnera koji im pomaže da dođu do novca. Njih partner ili izdržava, ili zapošljava, ili im obezbeđuje uslove da realizuju svoje poslovne potencijale. Sposobnosti Dvojke najviše dolaze do izražaja u timu, pa će one najviše zaraditi i napredovati upravo kao deo tima.

3

Trojke mnogo vole novac, ali do njega dolaze samo kad im pođe za rukom da biznis povežu sa svojom večnom potrebom da se zabavljaju. Bez talenta i sreće Trojke žive od sporadičnih, nesigurnih zarada. Bogatstvo će steći samo ako imaju pravi talenat ili ludu sreću.

4

Četvorke ni do čega u životu ne dolaze lako. Moraju da ulažu velike napore za svaki uspeh. One moraju da odbijaju poslove koji ih istinski privlače zbog sigurnijih ili bolje plaćenih poslova. Četvorke su veliki radnici. Njihovi uspesi uvek su opravdani i zasluženi, ali sudbina ih, nažalost, ne nagradi svaki put.

5

Petice su ležerne osobe, pa ih najveće zarade čekaju na putovanjima i u inostranstvu. Petice lako menjaju delatnost, pa nikada neće biti siromašne. Imaju mnoge talente koji se dobro plaćaju.

6

Šestica traži istomišljenike i povezanost. Zato će najveće uspehe postizati kroz porodični biznis, a ako se bave nekim kreativnim poslom, onda kroz koautorstvo. Paradoks Šestica je u tome da što više daju, to više imaju, pa ako ne uspeju da rade u zajednici, može se desiti da čitav život provedu u siromaštvu.

7

Glavna osobina Sedmica je analitičnost. Finansije ih ne zanimaju previše. U stanju su da rade samo za ideju. Žrtvovaće blagostanje da bi se bavili nečim što stvarno vole i u šta veruju.

8

Osmice uvek teže opipljivim i konkretnim rezultatima. Njima je najvažnije da ono što rade bude dobro plaćeno. Nikada ništa ne rade iz čistog entuzijazma jer ih posao radi posla uopšte ne privlači. Čitavog života mogu da rade nešto što ih suštinski ne zanima samo ako je dobro plaćeno.

9

S jedne strane, Devetke žude za poslom koji će imati globalni uticaj i pomoću kog će moći da usreće čitavo čovečanstvo, a s druge strane žele da im takva delatnost donese brz, lak i veliki profit.

(I. D. / Sm )

slika 1691529

Komentari 9

moraš se , ako želiš komentirati
-SNOWWHITE75-
-SNOWWHITE75-prije 3 godine

ajjjj ljubim te saberi umesto mene...već treći put mi izlazi neki drugi brojjjj...plavka jbg...ne ide pa ne ide :))))

NASMEJANA
NASMEJANAprije 3 godine

uplati loto sa tim brojevima sto nekontrolisano izlaze, plavka, plavka, ali sreca hoce rasejane :))

-SNOWWHITE75-
-SNOWWHITE75-prije 3 godine

jesi ti mene zbrojala :) ?????

NASMEJANA
NASMEJANAprije 3 godine

3. duso moja :*

-SNOWWHITE75-
-SNOWWHITE75-prije 3 godine

pa baš ništa posebno...bolja je ona moja računica...neispravna :)))

NASMEJANA
NASMEJANAprije 3 godine

ja verujem u tvoj TALENAT :*

-SNOWWHITE75-
-SNOWWHITE75-prije 3 godine

trenutno mi fercera talenat za spavanje...zaspala na oba oka...odoh mila moja....ljubim

NASMEJANA
NASMEJANAprije 3 godine

i ja cu :* laku noc

NASMEJANA
NASMEJANAprije 3 godine

9

S jedne strane, Devetke žude za poslom koji će imati globalni uticaj i pomoću kog će moći da usreće čitavo čovečanstvo, a s druge strane žele da im takva delatnost donese brz, lak i veliki profit.

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se