Kada ga privučete i zadržite ga

06. lipanj 2013 ob 18:35 | 29
Jeste li od onih žena koje nemaju problema s pridobivanjem muške pažnje, ali još uvijek niste shvatili kako ih zadržati oko sebe. Privlačni ste, inteligentni i neovisni, a ipak slobodni.

Ako ste već isprobali svaki mogući trik kojeg se možete sjetiti, ali nažalost ni jedna strategija nije upalila, vjerojatno se morate vratiti na početak i ponovno proučiti osnove osvajanja. Možda vam savjeti ispod u tome pomognu.

Prvo i najvažnije od svega je shvatiti što vi želite od njega. Ako ste ozbiljno zainteresirani za ljubavnu vezu koja će potrajati duže od tjedna, razmislite o ulozi koju za vas u odnosima igra seks. Iznenadili biste se koliko lako muškarci gube interes za žene koje s njima spavaju već na prvom-drugom spoju. Nema toga zbog čega muškarci tako lako gube interes, poput preranog seksa.

Većina muškaraca će vjerojatno reći da im ne smeta preran seks, dapače, mogu to i misliti na svjesnoj razini, ali podsvjesno će reagirati drugačije. Preran seks je jedan od najboljih načina da se osigurate da vas više nikada ne nazove. Stoga je jedna od najboljih strategija izgraditi čvršći odnos prije nego se upustite u intimne odnose.

Prijateljstvo je važan dio strategije očuvanja partnera. Promotrite malo istinski sretne parove. Što primjećujete? Oni imaju čvrsto izgrađeno prijateljstvo što utječe na sve druge aspekte njihove veze. Ako želite da se neki muškarac zaljubi u vas, naučite mu biti najbolji prijatelj. I prije nego što pomislite da treba povući granicu između prijateljstva i ljubavi, moramo vam reći da je većina žena koja tako razmišlja još uvijek solo.

Dalje, možda neobična strategija, ali najlakša za primijeniti je taktika žaljenja. Naravno svi se žalimo s vremena na vrijeme, to je naš prirodni odgovor na brige i probleme koji na s muče. Tip žaljenja o kojem ovdje govorimo je onaj koji zahtjeva tješenje. Nemojte se žaliti na sve i svakoga, nego pametno, tek ponekad mu dajte do znanja da vam treba pomoć i da vam on kao pravo muško može ponuditi utočište i savjete.

Na kraju, vaša strategija osvajanja mora uključivati poštovanje prema njemu. On mora znati da ga poštujete i cijenite, u društvenom i poslovnom smislu. Nema muškarca koji ne želi da njegova djevojka o njemu priča prijateljicama s oduševljenjem.

E, DA....
JA VOLIM MALJAVE MUSKARCE :D
slika 1352976

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se