Kako deluje zakon privlačenja/ Snaga energije

15. veljača 2014 ob 19:58 | 45
slika 1784944

Kako aktivirate ideje u umu i oslobađate neku energiju, mozak će primiti jednaku količinu energije koju ste otpustili.

Ako ste poslali negativnu misao, mozak će primiti jednaku količinu negativne energije. I obrnuto. Morate da budete opušteni i potpuno relaksirani. Budite otvoreni za dobro koje želite u životu. Ako želite da primite dobro - morate da date dobro. Ne možete odvojiti davanje i primanje.

Dajte ono što imate - vreme, energiju, novac, lojanost, ljubav - dajte što više da biste što više primili.

Zakon napretka
Ono čemu poklanjate pažnju - raste. Ako želite da bilo šta u vašem životu raste, napreduje, morate da ga hvalite. Šta to znači? Što ste zahvalniji za ono što primate, to ćete više dobiti. Hvala i zahvalnost imaju isti koren. Treba da hvalite obilje, rezultate, uspeh...

Da li vam se desilo da neko kritikuje ono što ste uradili i u šta ste uložili mnogo truda? Zar niste tada poželeli da se sklupčate i odustanete od svega? Takva interesovanja suzbijaju vašu želju da budete bolji, da radite bolje. Kada vas neko hvali, imate osećaj da se širite, želite da budete bolji, da uradite savršeno. Povećava vam se interesovanje zbog zadovoljstva i kako unosite sreću u svoj posao i sve oko sebe, tako sve više napredujete.

Ostale zakone možete pronaći u knjizi Boba Proktora "11 zaboravljenih zakona". Vi možete da kontrolišete vaše razmišljanje, vaša osećanja i vaša dela, i zato vi možete da kontrolišete rezultate koje dobijate! Niko ne zna za šta je jedan čovek sposoban. Svi imaju sposobnost da se menjaju i postanu produktivniji i kreativniji u svom poslovnom i privatnom životu. Vi ste ključ uspeha.

Jasmina Stojanović

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se