Koje žene muškarci obožavaju (i izbegavaju u širokom luku)?

09. prosinac 2012 ob 19:18 | 39
Pronalaženje partnera nije uvek lako, a ako se pitate zašto je za vas postalo nemoguća mislija, proverite da li ste tip žene koje muškarci obožavaju ili pripadate onoj drugoj grupi koju frajeri izbegavaju.ŽENE KOJE MUŠKARCI IZBEGAVAJU:

NAMIGUŠA - Muškarci vole žene koje flertuju jer to znači manje posla za njih. Međutim, postoji granica, koju nije poželjno prelaziti. Postoji razlika između žena koje povremeno koketiraju i žena koje flertuju sa svima. Muškarci izbegavaju ove druge, jer znaju da devojka koja stalno flertuje zahteva ogromnu pažnju i strpljenje.

UDAVAČA - Na početku svake veze trebalo bi da ste fokusirani na upoznavanje, zabavu i provod. Kada žena počne prebrzo da pravi planove za budućnost i zamišlja momka sa kojim je tek počela da izlazi kao oca svoje dece to njega može odbiti. Muškarci ne vole pritisak na samom početku.

*** Šta muškarci prvo primete na ženi?

PIJAVICA - Zahtevna i nametljiva žena ne želi da njen muškarac ide bilo gde bez nje. Oslanja se na njega da je zabavi u svakom trenutku i ostavlja po strani sva interesovanja koja nisu povezana sa njim.

ŽENE KOJE MUŠKARCI OBOŽAVAJU:

DOBRICA - Ova žena je pozitivna, optimista i voli da svima oko nje bude zabavno. Uvek je istinski srećna kada vidi svog momka i nema skrivene motive. Momci se osećaju prijatno u njenom društvu.

NEZAVISNA - Ona ima svoje snove i ciljeve. Želi muškarca u svom životu, ali ne da bi rešio njene probleme ili da joj ispuni svaku želju.

*** Pitanja koja jači pol ne želi da čuje

ZANOSNA - Žena sa zapanjujućom ličnošću, za koju momci misle da se ne pronalazi lako. Inteligentna je, duhovita i privlači ljude kao magnet.
slika 1357721

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se