Mracna strana ljubavnog horoskopa :))

14. travanj 2015 ob 13:51 | 87
slika 1707119

Mračni muški ljubavni horoskop:

Ovan je egomanijak, a Raku je najbitniji alkohol
Ne samo zato što su neotesani, tvrdi, samoživi ili nepažljivi, već zato što su većinom sebični, površni, misle samo na seks, fudbal, automobile i kladionice, a senzibilitete prema finim i uzvišenim stvarima nemaju. Na primer, prema stvarima kao što su romantična pranja posuđa u dvoje, prostiranje veša i sortiranje čarapa, jednim rečju da vole svoju ženu.

Ovan

Ovaj egomanijak takmičarskog duha će biti tvoj samo ako odgovoriš sa „da“ na sledeća pitanja. Da li je poligamija ok, ako se to odnosi na mene, a ne na tebe?
Sportski automobili su nešto najbolje na svetu je l’ da? Njegova je poslednja i ako vam to malo glasnije saopštava to je zato što ste vi krive. Ostavlja u slučaju da je „ne“ odgovor na jedno od ovih pitanja.

Bik

Možda će ti biti čudno u startu, ali njegov proračun u bilo kom momentu ne greši. Znaće uvek gde ćete naći najjeftiniju ponudu džank fuda. Nemoj da te začudi ako uvek negde ima rezervni sendvič ili digitron. Ko god da ga pita gde da se ide, on obavezno predlaže tamo gde je klopa.
Ostavlja u slučaju da kažete da ne umete da kuvate i da je jeftina majica od 5000 dinara.

Blizanac

Nešto bi da menja ali ne zna šta. U isto vreme bi najradije bio i vodoinstalater i pilot spejs-šatla. Bez sumnje su uvek jako zabavni, veseli i lažljivi. Počinilac svih grešnih radnji koje se mogu obaviti za pet minuta. Svaki ozbiljan plan traje tri minuta.
Uostalom, kakvi planovi – niko sreće nije video od toga, samo bujica novih misli i ideja od sumraka do svitanja.
Ostavlja, samo ne zna kada se to desilo.

Rak

Nije tačno da mu je samo bitna porodica i brak. Bitan mu je i alkohol. Ovaj pasionirani ljubitelj ceđene kajsije i dunje, se rodio da bi napravio porodicu, da bi imao šta da uništi. Bitno je da žena ima dobro telo i da joj kecelja dobro stoji u kuhinji, i odmah se zaljubljuje.
Ne ostavlja, njega ostavljaju, zbog treznijih, ako uspeju naravno.

Lav

Njegovo sebičanstvo vidi samo savršen odraz u ogledalu, o drugima ne razmišlja, osim ako nisu ukrasi iza glavnog lika u tom ogledalu.
Najveći prijatelj ste kada mu vičete „To care“. Kada mu kažete „smanji to vežbanje, dosadan si kao svrab“ okreće se i odlazi uz salve reči i uvreda. Upada u paranoju kada mu se kaže da mu se pojavila seda na kosi, o borama da i ne govorimo, teretana i antiejdž kreme mu postaju najbolji prijatelji kako vreme prolazi. Sujeta mu je srednje ime, i prosto mu je neverovatno da čovek kao što je on može da ostari i da ne daj bože umre. Njega je nemoguće ostaviti, on i onako nikad nije prisutan.

Devica

Sitničavo, dosadno, i paranoidno stvorenje. Grlo ispira venišom, a hranu jede pincetom. Majstor da drži moralna predavanja dok sms-uje sa nekom od svojih tajnih drugarica. Glumi hrabrost, a ustvari ga je strah od svega.
„Izdala si me, nož si mi zabila u leđa! Nikada nećeš naći čoveka kao što sam ja!“

Vaga

On sam ne zna šta hoće tokom celog života. Nervira okolinu svojim manjkom samopuzdanja, naglašenim emocijama i napadima nervoze. Usled svih ovih stanja pretvara se u kocku leda i dobijamo čoveka koji pati od manične depresije. Uvek ga svi vole iz nerazjašnjenih razloga.
Obožava da koristi reč „projekat“
– Evo sad nešto pregovoram oko svog projekta, mnogo sam u žurbi, zovem te kasnije .
I onda uđe u GSP .
On da ostavi? Pa hoće, ako naleti na naslednicu Rokfelerovog nasledstva.

Škorpija

Pokušajte da ga zeznete i gotovi ste. U pravom smislu te reči. Opsesivan, posesivan i mračan, nikad ne zaboravlja i živi sekund duže nego njegov glavni neprijatelj. Na njegovom meniju može se naći svaki čovek koji ga izda, prevari i slaže. Ovaj čovek ako ne uspe da osvoji, pokuša da vas pojede, a ako to ne uspe onda samo ide dalje.
On napušta i sveti se. Zapravo najčešće se tako osveti. Žrtvina pokoljenja imaju urođen strah od senki.

Strelac

Kompleksi igraju kolo u njegovoj auri. O svemu zna nešto, u svemu je uporan, naročito u pokušaju da glavom prođe kroz zid, sve dok mu glava ne eksplodira. Nema problem da nakon toga slaže kako sad prolazi kroz novi zid jer je stari srušio prvim udarcem glavom. Misli da je superstar, a u stvari je neostvareni sportista.

Jarac

Nezgodan znak koji ima životni plan već u šestoj godini života. Ako mu se uklopite u plan kvartalno, voleće vas sigurno na godišnjem nivou. Imaće i plan kako da vas njegova mama zavoli jer je ovom Edipu to najbitnija stavka. Uvek igra na sigurno i lako zanemaruje emocije jer su one nebitne. Društveni status je najbitniji.
Mora da napravi plan da bi vas ostavio. Dok razrađuje taj plan, muči te igrom hoću-neću izvlačeći se problemima sa mamom. Kada to odluči vi ste već na ivici nervnog sloma.

Vodolija

Posmatrajući jednu Vodoliju , čovek lako može da zaključi da se Alchajmer dobija odmah po rođenju. Nema nikave planove, sve se u životu dešava odjednom. Prezire one koji pokušavaju da ga strpaju u šablon, buntovan vrlo često bez razloga. Sve što kaže od nekog je čuo ili ukrao, posle dve nedelje tuđih priča, mora da okrene kasetu i pusti je ispočetka.
Kako da vas ostavi kada ne može da se seti tvog imena?

Ribe

Ili zločinac ili narkoman ili neshvaćeni umetnik, ili sve to kombinovano. Rodio se kao žrtva, a patetika mu je bila babica na porođaju.
Dok piše svoje pesme i naliva se vinom odbrojava sate kada je vreme za novi LSD.
Napisaće pesmu, ostaviti poruku ispod kako veruje u idealnu ljubav, a onda će uraditi nešto nezamislivo. To je njegov najbolji plan koji je smislio da bi vas ostavio.

Autor:besnopile,Foto: Profimedia.rs

Komentari 13

moraš se , ako želiš komentirati
truli
truliprije 1 godinu

"On sam ne zna šta hoće tokom celog života. Nervira okolinu svojim manjkom samopuzdanja, naglašenim emocijama i napadima nervoze. Usled svih ovih stanja pretvara se u kocku leda i dobijamo čoveka koji pati od manične depresije. Uvek ga svi vole iz nerazjašnjenih razloga.
Obožava da koristi reč „projekat“
– Evo sad nešto pregovoram oko svog projekta, mnogo sam u žurbi, zovem te kasnije .
I onda uđe u GSP .
On da ostavi? Pa hoće, ako naleti na naslednicu Rokfelerovog nasledstva."

eto pa ti zaključi.:)))))))))))))

NASMEJANA
NASMEJANAprije 1 godinu

moj tata je vaga :)
i ne mrda nigde od moje mame, obozava je :))

truli
truliprije 1 godinu

imao je sreću da odma naleti na Rokfelerovu naslednicu.:)))

nikolinav
nikolinavprije 1 godinu

...za vage:)))

NASMEJANA
NASMEJANAprije 1 godinu

moja majka je kontrolor a vage idu linijom manjeg otpora, u tome je caka.. al on se ne zali to mu je treblo nasli su se... kad Bog spoji on onda opravi da valja :D

truli
truliprije 1 godinu

nasmejana,a šta je mama? da se znam ravnati.:)

NASMEJANA
NASMEJANAprije 1 godinu

skorpija >)))

truli
truliprije 1 godinu

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...sad mi je jasno šta ga je zadržalo.:))

NASMEJANA
NASMEJANAprije 1 godinu

:)) ha, ha

truli
truliprije 1 godinu

a ti? sigurno ribe ili ovan!?:))

NASMEJANA
NASMEJANAprije 1 godinu

STRELAC_VAGA :)

truli
truliprije 1 godinu

pantitju...sad sam iznenadjen.:::

NASMEJANA
NASMEJANAprije 1 godinu

a zasto pantitju, zasto si iznenadjen??

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se