MUŠKE MANE ( Istinita priča s jednog ženskog foruma )

27. veljača 2014 ob 23:25 | 7770
ZA SVE NAS KOJE JEDVA CEKAMO DA SE UDAMO :))
slika 1790361


Nikako da se naspavam ! Moj muž trlja petom po čaršavu dok ne zaspe . Tako me nervira , naročito kad ne mogu da zaspim . A još i škrguće zubima . Skoro da sam se navikla . Veoma ga volim ali me nervira . Kakve mane vaših muževa vas nerviraju ?

ODGOVORI :

Kad me hvata za bradavice dok skidam brus . Dosadio mi je ! Prosto eksplodiram kao trista tona trotila !

Moj suprug takodje trlja nogama po čaršavu . Probudim se i vidim da je skroz svukao čaršav . Kupila sam i čaršav sa gumicama ali i njega svuče . Ne svadjam se jer sam navikla . On je u detinjstvu spavao na kauču jer su njegovi bili siromašni . Nervira me kad nešto otvori ( ormar naprimer ) , garantovano ga neće zatvoriti . Tako i ostane otvoren a on to ne vidi.

Ako ne pojede sve što spremim - on tanjir sa otpacima baci u sudoperu . Kad perem posudje moram sama da vadim sve to .

A moj prdi predamnom .

Okreće mi bradavice kao da traži radio-stanicu i misli da ako mi stavi hladnu ruku medju noge i pritisne jako prstima da ću imati više orgazama .

Stalno me gura k zidu , nemam više mesta za spavanje !

A moj piški po meni u snu .... Kaže : ,,To je zlatna kiša" !

A moj stalno čačka nos ... jedva sam ga naučila da to ne radi za vreme ručka.

Moj čačka prstom guzu dok spava .... moju guzu !

I moj stalno pokušava da mi gurne prst u zadnjicu ! I ja doduše imam mane ... na primer za ručkom stalno prekrštam noge i pritom guram druge dok to radim .... možda i još ponešto , ne znam .

A moj ne može da zaspi dok ne stavi ruku medju moje noge .... užasno me nervira !!!

A moj takodje cokće u snu ! Kao zauzdani konj ! I to tako dugo ... čak sam stavila i vodu blizu ali ne pomaže . Probudim se i gledam kako sa uživanjem cokće i nerviram se !

Moj se zatvori u kupatilo dok reže nokte i posle ih svud po kupatilu skupljam .

Sve vreme hoće da me uzme otpozadi . Grudi će mi ili odšrafiti ili iščupati . Kada me povredi , doduše , onda trči oko mene i leči me ----- boli ali ga mnogo volim .

Moj ima glupu naviku da mi jako prelazi prstima po rebrima .... guslar glupi . noću svu posteljinu svuče sa kreveta . grudi su i izujedane .... ne razumem , jel oni to vole ??? Kada spava , škrguće zubima . A nokti ??? e to je klasika žanra !Kad ih seče , skuplja ih na jednu gomilu na veš mašini .... nekad ih baci a nekad ne .

Moj stalno čeka da se sagnem , iskoči mi otpozadi i imitira seks .... osećam se ko životinja !

Bože moj !!! Svi su isti !!! Čim se sagnem , eto ga on !

A moj se sakrije iza vrata skroz go . Onda iskoči odande kao mačka i počne da trese penisom , kao : ,,vidi ga kako je lep ! " .... ja ga pohvalim i on zadovoljno ode .

Izgleda kao da sve imamo jednog muža !!!! Moj večeras neće dobiti seksa !

Moj na sve strane baca odeću posle posla ... igra se s kučetom na našem krevetu , regularno zaspi u kadi . Probudi se u tri ujutru , dodje u krevet . Ali , najstrašnije od svega : On je mesečar !!! Ustane noću , ode u toalet , ne isključi svetlo za sobom , ne digne dasku i ne pušta vodu . Auto uvek ostavi otvoren u dvorištu zgrade dok ide da piški ! Svinja !!!

Gospode , devojke .... koliko životinja ima na ovom svetu . Čitam i odmah mi lakše , znači nisam jedina .

Devojke .... pošle mi suze od smeha ! Sve u detalj ! nisam ni mislila da je sve isto i kod vas .... moj kad se kupa , svu vodu isprska po podu , plašim se da ne potpimo komšije ispoda nas ,,,, još me stalno hvata za grudi i glasom kao iz crtaća viče . ,,maaaaaaaaleeeeeeee siiiiiiiiseeeeeeeeeee ! "

A moj s golim penisom po 20 minuta stoji pred ogledalom i misli da to mene uzbudjuje a posle se na mene ljuti što se dugo šminkam pred ogledalom !

Sad ću da vam ispričam kako moj muž posle kupanja oblači čiste gaće : Dodje do ormara , otvori vrata , izvadi sve gaće i bira gundjajući nešto sebi u bradu . Onda pomiriše , rasteže ih uzduž i poreko i onda ih obuče ali ih nategne do iznad pupka . Dok ih drži jednom rukom , drugom rukom rasteže tamo gde mu je ,,ona stvar" . Kakva predstava !!!! Cirkus otišao a meni ostao klovn !

Moj stalno prdi ... naročito dok spava . Ponekad tako prdne pod jorganom da se probudim , ustanem i izadjem iz sobe dok se provetri ..... A gaće nategne skoro do grudi dok ne postanu kao tange a onda pleše predamnom .... iskreno , meni je to zabavno .

A moj u snu sve vreme dira svoj penis , smeje se i balavi .... to isto radi i naš dvogodišnji sin .

aaaaaaaa .... a moj muž se u snu trese desetak sekundi kao epileptičar - noge i ruke mu se tresu a onda se smiri . A još se i dešava , spavamo i odjednom tako glasno počne da psuje a onda se smiri . Ponekad se plašim njega ... sad dok pišem , smešno mi .

Devojke , ja sam sama počela da imitiram seks ... kad se on sagne ja mu pridjem s ledja i kobajagi seksamo se a on se smeje i njišti kao vrani konj .... a ponekad izbaci svoj peni i skosa gleda da vidi da li ja to primećujem a onda kao ranjeni vepar pobegne u kupatilo .

Moj radni dan je propao ))))))))))))) celo odeljenje umire od smeha ! Čitamo naglas a dva naša muškarca na odeljenju kažu da smo glupače i crvene .... evo sad odoše da zapale cigaretu . ... Ne ... ovo je životna istina o Bože .... moj muž svako vače broji dlake na grudima . Ima ih 17 i sve čeka kad će mu izrasti osamnaesta 1

Moj muž voli da zavuče ruku u pantalone i stalno tamo nešto prevrće dok gleda TV . Sto puta sam mu rekla da to ne radi ali džabe . Jednom je kod mojih roditelja tako zaspao i po navici u snu zavukao ruku u pantalone .

Žene , jel vi to namerno tako pišete da se mi ne bi udavale ? I šta sad ???? da ja nekoj životinji koja prdi dam svoju nevinost ???

A moj stalno mazi stomak i govori : ,,Još malo vremena je ostalo dete moje" . Kad ga ja pitam je li muško ili žensko , on mi odgovori : ,,Muškarci radjaju samo mušku decu" . A setila sam se jedne njegove navike : Kad god razgovara telefonom ili ima neki važan razgovor , on tako jako stegne svoj penis i pritom zatvori oči ili žmirka . interesantno , da li to isto radi i na poslu ?

Kad već pričate o noktima ... moj prvi muž je bio takav čistunac . Dvaput dnevno se tuširao , mazao se raznim kremama ... ponekad me je to užasno nerviralo ! A moj drugi muž je sušta suprotnost !!! meni je baš teško ugoditi !

A moj muž obožava da pokazuje ,,ples penisa" . Skine se , odvrne muziku i počne kukovima da meša . Zabavno . A uveče kad dodje s posla prvo se pozdravi sa mojom ribicom a tek onda samnom

Kad već pričate o uvrtanju grudi , skakanju otpozadi kad se sagnem , sve je isto kao i kod moga . Pri čemu moj muž nije Rus . svi su oni jednaki svugde !

Po meni to je obični porodični život i iskreno , meni se dopada . Ja svog muža volim . On mi je najdraži i najbliži čovek .

Čarape !!! To je naša pesma !!! Već 15 godina me svaki put pita : ,, Gde su mi čarape ?" a uvek su na istom mestu . A onda sam kupila plastičnu kutiju sa cvetićima i tamo stavila svih svih 60 njegovih pari čarapa i rekla mu , ako me još jednom pita gde su mu čarape , baciću ih sa sve kutijom ! .... i sad me stalno pita : ,,Gde mi je kutija ? "

A moje čudo od muža ima običaj da skine jednu čarapu i tako sedi . Kaže da mu je u čarapama vruće a bez obe čarape hladno .... on to zove TERMOREGULACIJA ! A još on užasno glasno kija . On naravno stavi ruku preko usta ali svejedno je mnogo glasno . Čini mi se da će mu oči ispasti kad kine . Jednom je u podzemnom prolazu tako kinuo a tamo eho .... Najgore od svega je što on neočekivano kine pa se svi štrecnu !

Moj bez lap-topa ne ulazi u toalet . Po 40 minuta tamo sedi . Ne mžeš da ga isteraš !

Moj muž kada skida pantalone , nikad ih ne skine do kraja . Spusti ih do kolena i tako sedi 15ak minuta i gleda TV . To mu je već postala tradicija .

I još moj pred kraj ručka uvek pita : ,,Kakvo je ovo meso ? " ... iako jede bilo koje

Moj suši čarape fenom . Navuče čarapu na feni drži dok se ne osuši a onda navuče drugu . A još i skuplja pampre od vina i šampanjca ....ima veeeliku gomilu ! ja pojma nemam šta će mu ... on kaže : ,,nikad se ne zna kad će zatrebati"

A moj samo pred televizorom jede . Kad počnu crtaći , on prestane da žvaće i samo trepće ..... odrasli , 27godišnji muškarac !

Moj muž kada pere tanjira glavom se osloni na viseći deo i trlja li trlja glavom o njega .

A moj uveče kad se ,,opušta" sa pivom obavezno me tera da mu pokažem gaćice . Onda se skine i celu noć pijan šeta go po kući i pokazuje mi penis ! Kad se probudi ujutro mamuran prvo me pita : ,, Jesam pokazivao penis ? Da ? Znači opet sam se ubio ko majka !!!"

Drage moje , muškarci ne bacaju čarape po stanu ! Mužjaci tako obeležavaju teritoriju !

Bože moj !! Moj je pravi andjeo ! Otišla sam . Ljubim .

Eto ... tako hiihihihi .... ko se pronadje , pronašao se . Šta mu mogu :))))))))))) Doduše , ovo može da posluži manje iskusnima i kao lekcija ŠTA NE VALJA RADITI AKO HOĆETE DA VAS ŽENE MANJE POMINJU PO FORUMIMA hhahahahahah
The end
P.S : JA NEĆU DA SE MENJAM .... HIHIHI .... TAKAV SAM - KAKAV SAM :PPPPPPPPP :)))))))))))))))))

Komentari 25

moraš se , ako želiš komentirati
Katarina2
Katarina2prije 2 godine

hahahahahahahahahahaha, jooooooojjjjjjjj ženo ne znam gdje si ovo iščeprkala, ali ja ću da se ukočim od smijeha i zamrem...., hahahhaha posebno sa ovim dijelom

Sad ću da vam ispričam kako moj muž posle kupanja oblači čiste gaće : Dodje do ormara , otvori vrata , izvadi sve gaće i bira gundjajući nešto sebi u bradu . Onda pomiriše , rasteže ih uzduž i poreko i onda ih obuče ali ih nategne do iznad pupka . Dok ih drži jednom rukom , drugom rukom rasteže tamo gde mu je ,,ona stvar" . Kakva predstava !!!! Cirkus otišao a meni ostao klovn !

Moj stalno prdi ... naročito dok spava . Ponekad tako prdne pod jorganom da se probudim , ustanem i izadjem iz sobe dok se provetri ..... A gaće nategne skoro do grudi dok ne postanu kao tange a onda pleše predamnom ....

NASMEJANA
NASMEJANAprije 2 godine

cirkus otisao, meni klovn ostao, hahahhaa :)))
OVO JE JEDAN OD BOLJIH TEKSTOVA KOJE ISCEPRKAH :)) preveden je, nije sa nasih prostora :)))

Katarina2
Katarina2prije 2 godine

hahahahha, ma nije ni bitno..., od kud da je dobar je :))))))

DanaEla
DanaElaprije 2 godine

S godinama nam muževi počnu ići na živce! Trebalo bi svakih par godina stari model zamijeniti novim! :)

NASMEJANA
NASMEJANAprije 2 godine

Predlog se usvaja,
ideja je odlicna :))

ante_1
ante_1prije 2 godine

Daj NASMEJANA...kako možeš? :)

NASMEJANA
NASMEJANAprije 2 godine

:))) a sto ne bi mogla :))))
odavno ste se osposobili za kuvanje, pranje i peglanje i ovako vam zene ne trebaju osim da rokcete pred njima ...
auuupsss.... malo sam se zaletela :))))))))

ante_1
ante_1prije 2 godine

prekobacila si se -na njima,
čisto ne mogu vjerujem,tako zgodna žena-i ne voli,dobrog i nježnoh muškarca,izdržljivog do kraja. :(

NASMEJANA
NASMEJANAprije 2 godine

muskarca da.. ali kad TO postane muz to se pretvori u ovo o cemu sad pisem, ...

ante_1
ante_1prije 2 godine

..pa ti si sva zbrkana,gdje to ima?

NASMEJANA
NASMEJANAprije 2 godine

Men se cini prika, da si ti ili zbunjen ili jos nisi postao niciji muz :)))

ante_1
ante_1prije 2 godine

Ti si onda,nepopravljivi idealist,ili karakter diktatora...

NASMEJANA
NASMEJANAprije 2 godine
enasrna
enasrnaprije 2 godine

Hahaha luda si znas.Ali nije to ni daleko od istine zato neudaji se ni slucajno..moj savjet .Pusa

NASMEJANA
NASMEJANAprije 2 godine

tako sam davno imala muza da sam sve zaboravila... znam da me nerviralo podrigivanje :)))

enasrna
enasrnaprije 2 godine

Hahaaah dobro sam onda rekla to.:)) i netrazi vise ...

plemeniti001
plemeniti001prije 2 godine

Ajme ovo nasmejane samo protiv muškaraca piše a zna da nije lezba....

NASMEJANA
NASMEJANAprije 2 godine

kad pomislim na brak
na oci mi padne mrak :))

plemeniti001
plemeniti001prije 2 godine

Meni padne na cilo tilo....

tidra
tidraprije 2 godine

Savet za udate žene:
Uvek ulicom ići ispred muža,pleziti se svemu muškom što prođe pored vas,svaki muškarac će se okrenuti za vama (misleći u sebi koja je ova lujka) a vaš muž će misliti kako ste i dalje ekstra riba za kojom se muškarci okreću.

NASMEJANA
NASMEJANAprije 2 godine

e tako rade pametne i samopouzdane zene.
Ja sam nesto mnogo postala osetljiva cekajuci ovo prolece :))))

tidra
tidraprije 2 godine

Moj je najbolji, stoji na komodi već 90 godina, samo povremeno obrišem prašinu sa urne (((:

NASMEJANA
NASMEJANAprije 2 godine

AAAhahahahahahaaaa.... ludo li siii hahah, zbog tvog komentara sam se konektovala hahahaa :))))))))))

tidra
tidraprije 2 godine

Aaa tako znači,konektuješ se zbog mog čoveka hahah-dam malo da napuderišeš nos,tako ja nekada.Nisam posesivna, a lekovit je od kada nije među živima (((:

NASMEJANA
NASMEJANAprije 2 godine

kuku zeeno, PA TI SI MOJ IDOL :))))

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se