U MISLIMA JE MOC

23. kolovoz 2013 ob 00:24 | 459
Sve počinje od misli, njihove promenljivosti i nestalnosti. Negativne misli koje se svima javljaju, treba što pre odstranjivati od sebe, jer kada se puste u srce, dohvate osećanja i sa njima se pomešaju, postaju opasnije i teže za odstranjivanje. Ako im se na kraju još pridruži i volja, slobodna odluka čoveka da ovakvu negativnu mešavinu misli sa osećanjima i dalje u sebi održava, neguje i čak pretvori u akciju, greh je već uveliko zacario u čoveku i sve ga je teže otkloniti, reči su oca Tadeja, koje citira Vlajić.
Kada bi sve naše misli bile usmerene ka dobru i ljubavi, ne samo što bi se umni - misaoni svet izmenio, već naporedo sa nastankom jednog divnog i uzvišenijeg života, nastupile bi osetne promene u bioenergetskom svetu. Naše misli su - ne samo uzročnik ratova i zemljotresa - već i ekološke zagađenosti, kojoj prethodi daleko opasnija duhovna zagađenost.
Potrudite se da imate dobre misli i dobre želje i prijateljima i neprijateljima i videćete kako će to doneti dobar plod i vama i svima koji vas okružuju. Blažene u ovom životu su smirene i krotke duše. Kad pomislimo nešto dobro svojim bližnjima, rođenima, našoj zemlji i celome svetu, mi im zaista mnogo pomažemo, jer misao je snaga i moć.
Spasoje Vlajic
slika 1641286

Komentari 3

moraš se , ako želiš komentirati
prolaznik-1
prolaznik-1prije 3 godine

moja moć to si tiiiiii:)))))) mislima te skidan već:))))) da ne odeš obučena leć:))))

prolaznik-1
prolaznik-1prije 3 godine

:)))))))))) ošini me da zamantan......nek me osjećaj ponese

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se