UDADE SE NASA JUCA :))

14. rujan 2013 ob 00:58 | 77
Originalna priča

Svadba u Banatu... Udaje se Jula za Crnogorca. Veliki stol u dvorištu, za stolom puno gostiju. Sa jedne strane stola sve Crnogorci, ima ih jedno dvadeset sa još 40 kg ordenja. Sve se to nagnulo na stolu od težine. Sa druge strane stola sjede Lale, lijepi i debeli. Ustaje jedna starica, pridržava se štapom i počinje svoj govor:
- Ova vaša Jula ima čast što ulazi u ovako slavnu familiju. Naš Blažo je sin palog borca, narodnog heroja, čiji je djed raščeriv'o Turke na buljuke kod Mojkovca. A njegova sestričina, od Baja Stričevića njegovog šure snaja, što je pradjed njegove babe protjera Mededovice, jer je njihovo pleme bilo spremno na sve. A njegova teta, što je onog Miljana, Dragorovog sina, što je na Durmitoru izda' strica Milica, e da **** oca izdajničkog, posjekla kano tikvu, a nju, vaša Jula treba da je sretna što ulazi u ovak'u slavnu familiju, tako da kažem...


Crnogorska verzija

A ono ti je bila svadba u Banat, da je nije bilo niđe! Doša' naš Blažo da priženi nji'ovu Julu. A naš ti je Blažo, visok ka' Lenjin, otac mu narodni heroj, borac još od travnja 1945. Kad smo šjeli za stol, sa naše strane sve soko do sokola, e da sabiramo, ne bi Turaka i mrtvijeh Talijana prebrojali, da **** oca ocinjeg! I Micun, njegov stričević, što je održa' govor, ne bi ga ni Njegoš bolje održa'! E, ali Mededovice i njino pleme što izda' strica Milica, no da ne pričamo sad o tome! A jado moj, a svi ordenje stavili, pa se sjaji, ka' reflektore da su uključili. A ravno ti je kod njih, jado, da ravnije ne može bit'! A nu, a Julin otac održa' kratki govor, no je reka' da je Jula poštena djevojka, e da su svi koji su se družili s njom, bili zadovoljni! E, tako i treba da bude, kad ulazi u ovako slavnu i poštenu crnogorsku familiju! Živjeli!


Lalinska verzija

Moram ti kasti, ***** ga, sad kad je sve prošlo, da smo Julu nekako udali! Da je našla nekog našeg, nije! Da je našla nekog bogataša, nije! E, ***** ga! Našla nekog Crnogorca, al' taj je, ***** ga, pothranjen! Jula može da ga stavi pod mišku! I došla ti njegova familija, skoro sva, mogu ti kasti, al' da ih staviš sve na kantar, bili bi teški k'o kum Pera i njegova Juca! I naneli gvožda nekog, kažu ordeni, ***** ih, svi se savili do zemlje, al' ne skidaju! A zet, nema ga triest kila sa krevetom! Al' nagojićemo mi to! Naša Jula, kako kuva i nogu od stola bi ugojila! I moram ti kasti, il' sam ja to pogrešno razumio, a ne bih vol'o, da oni volu da se svađaju! I posvađali se sa nekim, ***** ga, medvedima, prije trista godina! I imaju neku babu, daleko bilo, koja maše nekom sabljom! I sad oni se hvalu da je ona, o maj, neku glavu odsjekla! Al' nisam shvatio da je otišla u zatvor! Čudan neki narod, da ga *****!


Mađarska verzija

Ja sam ti, moj Radmila, bio na svadbi kod Lalin ćerka Jula. Što sam se rasplakao od sreće! Moj Janoš se najviše rasplakala! Kaže nema više, učiš kod Jula! A mnogo vremena su zajedno učiš! I bili tamo neki Crna Gorica gosti! Mnogo ljepi *****, ja namigneš tebi, moj Radmila! Ja samo zadigneš suknjo, oni samo izbečiš beonjaca! A mladoženja, moj Radmila, to ne izdržiš u krevet ni pet minuta! Ja to mogu polomiš sa jedna ruka! Joj, ištenem! A bilo tamo neki oficir, sa fino sabljica i jedno veliko mustaš! Već se dogovorilo da idemo šetamo Dunav kej! Joj Radmila, seretlek!


Bosanska verzija

Joj, jarane, jesam bio na dobrom derneku. Mesa k'o drva. Jest da je bila krmetina, al nemoreš pit gologuzo. A cuga prava!!! Iznio čovjek vina, a neki Crnogorci donijeli domace loze. Jarane, jest da im je loza dobra, al što oni mogu da seru to malo ko more. Kad su pričali, matere mi, ko da sam ne znam ni ja šta... Samo sam se zajebo I presjeko sa pivom i evo sad me glava rastura. Znam da ne ide vino i piva, al, j****a, zinula ******... Aaaa... zar ti nisam rek'o... ama ona ****** Jula se udala za nakog Crnogorca, a on... K'o da ga je poplava izbacila, matere mi!


Beogradska "argo" verzija

E, jeb'o te, što je bila žurka kod Majine cimerke Jule! Nisam se bolje provela odavno, jeb'o te! Ona se udala, jeb'o te, za nekog Montenigera, sine, a on visok metar i žilet, Lenjin je za njega Hakim Olajdžuvon! Pa došli svi sa nekim gvoždem na sakoima, keva da mi duška pred dragstorom! Pa kad su seli za sto, jeb'o te, to se zatreslo k'o zemljotres, čale da mi jede pesak! A onda matori Monteniger poče da *****, fol oni ****** Turke, jeb'o te! Pa sine, njih mrzi da podignu ruku, a 'oće ovamo da sjebu Turke! Pa su ****** Nemce i Italijane, možda sine, ali u trci na sto metara u beganju! E da vidiš, na kraju, jeb'o te, kad ih je Julin matori zajeb'o! Ma znaš, da je Jula radodajka, ona se sažali na svakog frajera, jeb'o te, da mu svega dok si rek'o britva! A što da ne? Jednom se živi, mada ovi *****ju da je nebeski život večan! A je l' se javio neko otud razglednicom? Nije! Je l' posl'o neki paket? Nije! Mi da se naživimo ovde, sine, a oni neka se čuvaju za gore! Bole me riba!

Komentari 16

moraš se , ako želiš komentirati
mary61
mary61prije 3 godine

hahahahahhah baš je dobroooo----

Ve_rena
Ve_renaprije 3 godine

a mojnetovska verzijaaaaa
hahhhahaaaaa naša hahahhhhhaaaaa mojnetovskaaa ;)))

NASMEJANA
NASMEJANAprije 3 godine

smislicemo i mojnetovsku, ja cu budem KUM :)))

Ve_rena
Ve_renaprije 3 godine

Crnogorska mojnetovska verzija
Svadba na Mojnetu... Udaje se Naša Elica za Crnogorca...pa kaže: e da su svi koji su se družili s njom, bili zadovoljni! Živjeli!

Katarina2
Katarina2prije 3 godine

e vala...., čija god verzija...,
ali ti mene nasmija do suza...,
hahhhahha " Naša Jula, kako kuva i nogu od stola bi ugojila!"

NASMEJANA
NASMEJANAprije 3 godine

aaaahahahhahahaha dobro ti ovo hihihihi :))))))))

Katarina2
Katarina2prije 3 godine

ajmeeee ne mogu prestati...., hihihiiii :))))))))))

NASMEJANA
NASMEJANAprije 3 godine

ja sam to sinoc citala, bilo mnogo kasno, cekaj da se i ja smejem sad sa tovom :)))) mislim da mi se madjar najvise dopao, hahaahahaa:))))))))

NASMEJANA
NASMEJANAprije 3 godine

hahahhhaaahaa CITAJ MADJARA MOLIM TE, AAAAAHAHAHAHAHAHA

Katarina2
Katarina2prije 3 godine

hahhhaaaa
Ja samo zadigneš suknjo, oni samo izbečiš beonjaca!
još bolje..., joj umrijeti ću..., sa smijehom :))))))
A mladoženja, moj Radmila, to ne izdržiš u krevet ni pet minuta! Ja to mogu polomiš sa jedna ruka!

NASMEJANA
NASMEJANAprije 3 godine

hahahhahahaa ludilooo hahhahahahah joj krenuse mi suze :)))))))

Katarina2
Katarina2prije 3 godine

ovako se skoro nisam nasmijala :)))))), hvala ti na tome...

NASMEJANA
NASMEJANAprije 3 godine

e i ja sam slatko, jos je sladje kad podelis sa nekim ko zaista ume da se smeje :)) hvala tebi

Katarina2
Katarina2prije 3 godine

hehhhee i ja volim tako :),
ne volim one kako se to kod vas zove NAMČORE ILI NAMČORASTE :)

NASMEJANA
NASMEJANAprije 3 godine

he, he... sto kaze Balasevic.. NE VOLEM :)) http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qP2mUt8g7oM

Katarina2
Katarina2prije 3 godine

hahhhaa, baš tako : NE VOLEM :)

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se