VIDECETE SVOG BOGA KAD ODEM KOD ASTROLOGA

08. svibanj 2013 ob 13:20 | 57
VIDECETE SVOG BOGA
KAD ODEM KOD ASTROLOGA

Šta uraditi kada Vam izgleda kao da svi brodovi tonu a kopno je daleko
Znate, ovaj život nije baš čaša meda... Ponekad ume da bude prilično dobar, ali ume da bude pravi davež. To su oni dani kada vam nekako ništa ne ide, i još ste u PMS-u, i još padne kiša i skinu vam od plate 10 posto… I šta tu žena može da uradi, sem da se obrati nekom ko jedini može da joj pomogne, da joj pokaže put u bolje sutra i objasni da će sve biti – da bolje ne može biti- .Svakodnevnica je otprilike ovakva: ustajanje, kafa popijena do pola, gužva u saobraćaju koja produžava put do posla bar 15 do 20 minuta svakodnevno koje biste tako rado utrošili na nešto drugo, jurite parking, konačno stižete palite komp, nakon dva, dva i po sata biste do WC-a ali šef viče da mu u tom trenutku hitno treba –bla bla- vi kažete –bla bla će biti gotov za par minuta- ali bla bla situacije se nekako oduže kada – DING - konačno dolazi trenutak da krenete kući. Gasite komp, palite auto, zaglavljujete se u gužvi, stižete kući dok vaša bešika vrišti, jer od trenutka bla bla situacije niste imali vremena ni za to.Verzija za - one dane - podrazumeva još par detalja. Ustajete, nema vode, palite auto koji je ostao bez goriva, ulazite u krcat autobus i shvatatet da je pogrešan broj, stižete na posao gde u brzini prospete kafu po jako bitnim papirima, odlazite na sastanak sa klijentom koji vam je jako bitan ali ne možete očima da ga vidite jer je mator, oženjen i uporno vam se nabacuje, vraćate se u kancelariju gde vam saopštavaju da se za vikend radi a na telefonu vas čeka poruka da vam je izgleda pukla cev u kupatilu jer komšiji curi voda iz vašeg stana.
Surovost odrastanja je neizbežna. Pomoć a) : pozvati vodoinstalatera, pomoć b) : vodoinstalater je nedostupan, idi do prodavnice kupi neki alkohol dok se isti ne javi, pomoć c) : upali sveće i pokušaj da iskuliraš. Ali kad primenite sve gore navedeno shvatite da sve to nije – tek tako -, da vas je univerzum uzeo na zub i da je vreme da nešto uradite po tom pitanju. Vi ste emancipovani, još uvek, mladi i ne padate na primitivne priče, vi znate šta je vama potrebno. To nije vodoinstalater. To nije problem sa alkoholom. Rešenje je – ASTROLOG -. Uzimate telefon, ugovarate sastanak za naredni dan i zadovoljno iščekujete kada će taj trenutak konačno doći da se suočite sa svojom – SUDBINOM -.


- Hej ja sam Bojanina drugarica, drago mi je što smo sekonačno upoznale. -došao je trenutak, stigla sam na –izvor- sada će mi sve biti jasnije.
- Ovde ja radim raskomoti se. Hoćeš kafu? Slobodno pitaj sve što te zanima u tome je i poenta- kaže ona, gospođa astrolog.Imaću para i biću poznata. Pojavljivaću se na televiziji, ona me već vidi, vidi moj lik i narod koji me obožava. Ascedent daje dobre konjukcije. Živeću u velikoj kući, mnogo dece trčka oko mene u njoj. Biću fantastična majka. Ne ona koja smara, ne ja, nikako, nego baš onako –cool- mama. To je zbog dobro aspektovanog Meseca. Muž će me obožavati. To je zbog Venere u škorpionu, biću neodoljiva. On će biti jako vredan i domaćin. Mama će biti ponosna na mene. Vidi sve neke uticajne ljude oko mene, kao da ih privlačim nekom svojom energijom. Uz pomoć njih uvek ću biti privilegovana i cenjena u društvu. To je zbog karmičkog duga iz prošlog života kada sam bila princeza i jako dobra prema siromašnima i sada me u ovom životu karma nagrađuje. Mada vidi mi neke probleme sa reumom, pa ako bih mogla da se pripazim da ne izlazim tek istuširana napolje.Fenomenalno. Rukujemo se, pružam joj dogoverni novac. Izlazim i razmišljam o fantastičnim prilikama koje će mi se ukazati. Hej, biću hit. Sklanjajte se miševi i ostali ljudski glodari. Osećam se kao Čola. To je to! Znala sam. Moj život će biti ČA-RO-BAN. Kako će to rešiti podignut parket od poplave, gužvu u saobraćaju, neplaćene prekovremene sate i neprimerena nabacivanja neiživljenih muškaraca...Ha! Kao da je bitno. O tome ću misliti sutra.

SSEZZAM

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se