ZAKON PRIVLACENJA /Mudrost Univerzuma

15. veljača 2014 ob 19:54 | 47
slika 1784942

U životu prolazimo kroz vrlo jednostavne procese - siromaštvo i obilje nisu suprotne sile, to su dve strane istog novčića. Postoji samo jedna moć koja se koristi na pogrešan ili pravilan način. Ne možemo da razmišljamo o obilju, a onda da brinemo o siromaštvu.

Ako želite da promenite rezultate u svom životu, posvetite pažnju svom umu, svojim mislima. Jedini kutak Univerzuma koji možemo da poboljšamo je onaj u nama. To je sve.

Sve ono što se dešava oko nas je odraz onoga što je u nama. Vi birate svoje misli, a one kreiraju vaš život. Postoji zakon razmišljanja - ne sumnjajte u to.

Zakon ponude
Sve znanje koje postoji, koje je oduvek postojalo i koje će postojati je 100 odsto prisutno na svim mestima na planeti u isto vreme i dostupno je svima. Neko će reći da se pametniji nečemu dosete. Ali biti pametan nije odgovor. Biti efikasan je odgovor. Treba da shvatimo da sve znanje i umeće dolazi iz jednog beskonačnog Izvora ponude. Ništa se ne uništava niti stvara. Mi živimo u svetu stalne evolucije i promene. Mi doslovno živimo u okeanu pokreta, stvaramo slike u umu i kontrolišemo vibracije svog tela, koje deluju kao sila privlačenja.

Ako mislite na nedostatak, ograničenja, onda ćete to i privući. Univerzum vam može dati samo ono što ste mu poručili. A šta ste mu vi poručili zakonom razmišljanja? Ne postoje ograničenja niti nedostaci. Ono o čemu mislite to i privlačite. A privlačite iz jednog jedinog beskonačnog Izvora ponude.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se