ZAKON PRIVLACENJA /Pozitivne vizualizacije

15. veljača 2014 ob 19:56 | 108
slika 1784945

Mnoge osobe privlače ono što ne žele, umesto onoga što žele. Sve što dođe u vaš život - vi ste ga privukli. Sada ćete reći: "Ako imam kijavicu, da li to znači da sam razmišljala o kijavici i privukla je?" Ne, to ne znači to. Ali to znači da ste sebe doveli do konfuzne vibracije, koja je oslabila vaš organizam i time ste se lakše razboleli.

Mnogo godina sam se mučio sa novcem i dozvoljavao sam da moje okruženje i spoljni činioci upravljaju mojim mislima. Nisam imao novca, bio sam u dugovima, razmišljao sam samo o dugovima i privlačio još dugova.

Ako vam je cilj da izađete iz dugova, morate da počnete da vidite (u umu) to što želite. Ako vam je hladno, ne mislite na hladnoću, već na toplotu kako biste se zagrejali. Tako i u životu - vizualizujte pozitivno. Onoga trenutka kada imate ideju u umu - ostvarili ste je intelektom, one sekunde kada ste je prihvatili - ostvarili ste je emotivno. Samo je pitanje vremena kada će se materijalizovati i kada ćete je ostvariti fizički.

Zakon primanja
Što više dajete, to više primate. Davanje je prvi osnovni zakon života, prvi zakon kreacije. Dokle god primanje dominira našim umom, on je paralizovan, ograničen u delovanju u saglasnosti sa osnovnim zakonom kreacije.

Moj mentor, veliki čovek stasom i razumevanjem, Leland Val Van de Wall, naučio me je nečemu veoma vrednom u samom početku mog posla: "Bob, moraš da daješ dobrovoljno i primaš ljubazno." Čitav Univerzum se zasniva na zakonu cirkulacije, razmene energije. Pre nešto što primite, morate da stvorite prostor za dobro koje želite, a da biste to uradili - morate nešto da date, da otpustite, da se nečega oslobodite.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se