Zašto dobri momci nisu na ceni?

09. prosinac 2012 ob 19:15 | 140
Žene, prema popularnom verovanju, više vole "loše momke" ...Svako uopštavanje je daleko od prave istine. Međutim, nije tajna da su zbog nekoliko osobina devojkama loši momci često privlačniji.

PREVIŠE DOBRI DA BI BILI STVARNI
Neke devojke ne veruju dobricama, pa dok se ne uvere da se iza njegove finoće ne krije neka prljava tajna ili namera ne mogu da se opuste. Sa lošim momcima, sve karte su otvorene.
*** Za kakvim dečkom devojke žude?

KO PRE DEVOJCI...
Fini frajeri čekaju pravi momenat i biraju odgovarajuće reči da pozovu devojku na sastanak. Dok oni razmišljaju i vagaju "loši momci" ne gube vreme... Oni prilaze direktno i otvoreno pokazuju šta žele.

ŽENE VOLE IZAZOV
Dobrica igra na sigurno, ima stalan posao, račun u banci... Ali gde je, adrenalin, uzbuđenje? Neke žene vole izazove i zato će pre odabrati opasnog dasu.
*** Ovakvi tipovi nikad ne odrastu

STRAH OD INTIMNOSTI
Devojke koje se plaše intimnosti, bežaće od svakog muškarca sa kojim imaju izglede za ozbiljnu vezu. Sa lošim momkom nema bojazni da će se to dogoditi.Osim toga, pojedine pripadnica lepšeg pola, nemaju visoko samopoštovanje i zbog toga traže muškarce koji će ih tretirati na način na koji se one odnose prema sebi – loše!
slika 1352990

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se