Stigao je moj posljednji vagon za ukrcaj... drugi dio

02. ožujak 2016 ob 09:11 | 201
Nije ni razmišljala gdje se putuje. Svom prijatelju se nije javljala, putovanje je i tako bilo u zadnji tren. Uživala je u razgledanju nepoznatih krajeva, divila se čudima prirode.
Iskreno se iznenadila kada ga je ugledala da dočekuje njenu ekipu...
Krenuli su jedno drugom u susret da se pozdrave. Osmijeh je ozario oba lica. Pošla je dalje za ekipom..On joj je lagano dotakao ruku i upitao želi li poći s njim da vidi „njegov dom“, uz glasan smijeh, jer daleko je to od doma..Naravno, odgovorila je, ali zar ne želiš ići pozdraviti svoje stare prijateljice, one o kojima sam ti pisala, i one su tu..Ma kasnije ću, bio je njegov odgovor..Ušli su u njegovu sobu koju je djelio s cimerom. Samo se nasmijala i rekla, pa i nije vam tako loše. Krevet je tu, kupaona zajednička..ma u stvari što više i treba čovjeku u životu. Posao koji te ispunjava, i zadovoljstvo u duši..I dok je ona to izgovarala uhvatio ju je nježno za ruku i privukao sebi. Osjetila je čudne trnce..nikada o njemu nije razmišljala kao o muškarcu s kojim bi mogla djeliti najintimnije trenutke. Kroz glavu joj je prošlo tisuću misli..jedna joj se ugnijezdila u glavu..treba li seksom pokvariti divno prijateljstvo? Jer bili su sve, osim jedno za drugo, po svim mjerilima sredine..Gledao ju je nježnim pogledom, punim strasti..Vidjela je ogromnu želju i odlučila se prepustiti trenutku..ne razmišljajući što će biti nakon...I dok su im se usne nježno spojile u prvi poljubac, u sobu upada cimer sa ekipom.Znao je da su frendovi već godinama, ali to što je vidio nije očekivao..Ona je lagalo pocrvenila, a njem frend je zamolio cimera da izađe i ostavi ih par sati same..Bez riječi su nastavili ljubiti se sve žešće i sve strastvenije..strast se pretvorila u požudu..
Dok je on ljubio njene oči, ruke usne..spuštajući se nježno sve niže, lagano je skidajući, ona je zadigla njegovu majicu i svaki ožiljak ljubila. Ma točno je znala gdje je koji i kako je nastao..
U tim trenutcima su zaboravili na mjesto, vrijeme, ljude..Bili su jedno..slijedećih par sati..
Ležeći jedno kraj drugog u tijesnom krevetu, ona se nasmijala. Pogledao ju je, bez riječi. Samo je rekla, idemo pozdraviti ostatak ekipe. Bez riječi je ustao, obukao se..Dotakla mu je ruku, a on je nježno primio njenu ruku u svoju i poveo je van. Svi su ih iznenađeno gledali kako lagano šetaju kroz kamp, držeći se za ruke. On je vodio..Išli su stubištem negdje u podzemlje...Oko njih su bili samo muškarci..znala je, ona je prva žena koj je kročila tim stubama..Došli su do kraja, zastao je kraj jednog radnog stola..prostorija je bila puna muškaraca..a on, on je otvorio jednu ladicu iz nje izvadio tacnu, koju mu ona poslala prije par godina za jedan Božić, i rekao svom prijatelju..
„Stigao je moj posljednji vagon za ukrcaj..“
Znala je što znače te riječi...

Komentari 12

moraš se , ako želiš komentirati
-ami
-amiprije 7 mjeseci

ja sam čitala, čitala .. čitala ... i unijela se u cijelu priču .. osjetila sam je i to znak da nešto vrijedi .. prelijepo :))))

nikolina_nini
nikolina_niniprije 7 mjeseci

hvala..jutros sam se probudila sa tom rečenicom "stigao je moj posljednji vagon za ukrcaj"..
nikakva velika ljubavna izjava....alipoznavajući situaciju..znam koliko te riječi znače..
priča je posebna..
još jednom hvala na čitanju..i tvoje mišljenje je uvijek cijenjeno:))

-ami
-amiprije 7 mjeseci

volim kad čitam i osjetim dušu .. ovdje sam to osjetila .. nikad nisam vjerovala velikim izljevima ljubavi, nikad riječima .. dovoljan je taj pogled i blizina kojoj riječi nisu potrebne .. :)))

nikolina_nini
nikolina_niniprije 7 mjeseci

iste smo u tome..ni ja nisam za velike izljeve ljubavi..i volim kada mi ljubav započne prijateljstvom..
ljepša je...opuštenija..kompletnija..

Crna_Udovica
Crna_Udovicaprije 7 mjeseci

Lipo....ima ovdje jos mjesta za nastavak))

nikolina_nini
nikolina_niniprije 7 mjeseci

hvala..o ima ima..
ma ima tu detalja koje bi se mogle opisivati..za jednu dobru knjigu..ali za mojnet..tek skraćena verzija u dva bloga..
a nastavak..tko zna:))

Crna_Udovica
Crna_Udovicaprije 7 mjeseci

...mogla bi biti dobra i knjiga samo nemoj skrecat sa teme....jer onda se stvori jos mnogo zapleta i ona sama bit se izgubi..(cisto moje misljenje)..u moru mozda jos usputni radnji koje su bespotrebne......ovakav pocetak...i sljed bas volim...i ugodna za citat))

nikolina_nini
nikolina_niniprije 7 mjeseci

Nema skretanja s teme..tek malo više opsia njihovog prijateljstva...ipak je poznanstvo trajalo godinama, koje je preraslo u prijateljstvo..i na kraju ljubav...
...ali ništa od knjige..
nemam ja vremena za to...

Crna_Udovica
Crna_Udovicaprije 7 mjeseci

aj bar jos koji nastavak onda))

nikolina_nini
nikolina_niniprije 7 mjeseci

pa mogla bi..
o zadirkivanju, zavisti, ljubomori...
ali nekad..sada neka stojeovi lijepi trenutci...

Lady_M
Lady_Mprije 7 mjeseci

Lepa priča. Nego šta se dogodilo posle tri tačke?

nikolina_nini
nikolina_niniprije 7 mjeseci

ee..te tri točkice još su u toku..traju:)))
možda nekad napišem nastavak..ali kome je još do sretnih ljubavnih priča..
možda se može nadopuniti onom pjesmom..
"ljubav se piše imenom tvojim.."

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se