Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Antirecesijski toaletni papir - mjera protiv krize koja funkcionira

19. listopad 2010 ob 23:13 | 218
slika

Antirecesijski toaletni papir Olala stigao je u trgovačke centre. Riječ je o najjeftinijem toaletnom papiru na tržištu kojega je osmislila domaća tvrtka Tardi kako bi građanima osigurala štednju na tom neophodnom proizvodu. Olala antirecesijski papir košta samo 9,99 kuna za dvoslojni, a troslojni je tek 11,99 kuna. Domaća proizvodnja, mekan i nježan, jeftin. Olala WC papir prava je stvar za uštedu jer ne trebamo štediti na upotrebi, štedimo trošeći. Svakog dana obavljamo nuždu i trošimo toaletni papir, ali antirecesijskim Olala papirom tvrtke Tardi ne moramo zbog čestog odlaska na WC trošiti i više novca. Cijena Olala toaletnog papira, osim prema mjestu koje brišemo, niježna je i prema kućnom budžetu. Domaće je prozvodnje pa jača domaći proračun, a na njemu štede tvrtke, ustanove, hoteli, apartmani.

Kad je kriza počela tresti svijet, prvo se počelo štediti na toaletnom papiru. Javne financije redovito se, kad treba uštipnuti novac i prikazati uštedu, smanjuju na stavkama opreme. Krajem prošle godine mali su Irci, u nekim školama, počeli u školu nositi ručak i toaletni papir. Ravnatelji škola su objavili da su im smanjeni proračuni i da učenici WC papir moraju nositi sa sobom. I mali Irci su počeli dolaziti u školu-svaki sa svojom rolom WC papira. Roditeljima se tako povećala stavka kućnog budžeta za toaletnu higijenu. Život bez toaletnog papira nam je nezamisliv, a upravo na njemu svi žele štedjeti. Jer, ionako ga bacamo...Nemoguće bi bilo zadržati i ovce i novce da na naše tržište napokon je stiglo kavalitetno i jeftino rješenje – antirecesijski Olala toaletni papir. S proizvodom, i to domaće tvrtke Tardi, štede i javne institucije i kućanstva i ugostitelji, a ne trebaju strahovati otići u WC ! Olala antirecesijski toaletni papir postao je tako stavka glavne uštede, a zadovoljstvo odlaska na WC školjku ostalo je jednako.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se