Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Autohranilica – idealan proizvod za vašeg kućnog ljubimca

04. prosinac 2011 ob 21:13 | 89
slika 834689


Autohranilice su posebno osmišljene kako bi učinile život kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika lakšim, pogotovo ako se radi o ljudima koji imaju puno obaveza. Autohranilice dolaze u različitim veličinama i oblicima te su namijenjene za različite kućne ljubimce. Autohranilice se koriste za držanje hrane i vode te sadrže digitalni timer koji omogućava precizno određivanje vremena davanja obroka kao i količine obroka za vašeg kućnog ljubimca. Osim zaposlenih, autohranilica je idealan proizvod za osobe s raznim poteškoćama, za starije osobe te za vlasnike kućnih ljubimaca koji imaju nepredvidljiv raspored aktivnosti.

Velika je prednost Autohranilice u tempiranom vremenu hranjenja, što osigurava točnost vremena i količine davanja hrane ili terapije, te kada vlasnik nije u mogućnosti osobno davati hranu ili terapiju svom ljubimcu. Ovaj proizvod je idealan prilikom odgoja štenaca jer im se onemogućava prekomjerno uzimanje hrane. Sve hranilice održavaju svježinu hrane te smanjuju mogućnost trovanja pokvarenom hranom kao i unošenje nametnika koji se razmnožavaju u onečišćenim zdjelicama.

Digitalni timer za precizno hranjenje u odgovarajuće vrijeme i do 8 puta dnevno s baterijom koja zadržava postavke programa u slučaju nestanka struje.

Hermetički poklopac na spremniku za pohranu održava hranu svježom, a mehanički rotor osigurava da ne dođe do začepljenja otvora za izlaz hrane. Pomična posuda je jednostavna za čišćenje, te jednostavna instalacija i punjenje. Autohranilica postoji u tri veličine: velika (9kg za ljubimce teže od 18kg), srednja (4,5kg za ljubimce lakše od 18kg) i mala (2,25kg hrane za ljubimce lakše od 7kg)

Autohranilica s 8 odjeljaka
Posuda s osam odjeljaka omogućuje precizno doziranje i raspodjelu svježe ili suhe hrane, čiju svježinu održavaju spremnici leda u dnu posude. Zdravije je kod mladih životinja jer im se obroci mogu razdijeliti na više manjih nekoliko puta dnevno. Također, svježina hrane je bolje očuvana. Velika prednost korištenja Autohranilice s 8 odjeljaka je kod životinja koje bi trebale primati dodatke prehrani koji se preporučuju davati nekoliko puta dnevno, a vlasnici nisu u mogućnosti zbog stila života osobno to raditi.

Autohranilica s 8 odjeljaka sadrži Digitalni timer s fleksibilnom podesivošću (jednom dnevno-8 puta dnevno). Snima vaš glas i reproducira ga prije svakog obroka, predstavlja Odličan način za doziranje hrane ili lijeka (Iznimno pogodno za životinje s poremećajima u prehrani, dijabetesom ). Zdjelica se jednostavno vadi i čisti, a dimenzije omogućavaju jednostavan transport i radi na baterije

Automatska zdjelica
Automatska zdjelica namijenjena je za prostore u kojima njen sadržaj može doći u kontakt s mravima, muhama, osama ili nekom vrstom nečistoće. Automatska zdjelica štiti hranu ili vodu koja se nalazi u njoj te ju održava svježom, čistom i trajnijom, te sprečava probleme Vašeg ljubimca s nametnicima koji se razmnožavaju u zdjelicama.
Poklopac štiti hranu ili vodu od insekata i nečistoća, senzor reagira na pokret životinje i otvara se u vrijeme obroka, a može se koristiti za suhu, mokru hranu ili vodu
Zapremnina: 1kg suhe hrane ili 0,7l vode

Filtrirajući spremnik vode
Zahvaljujući filtru, dostupna je čista voda u bilo koje doba dana ili noći. Velika prednost Filtrirajućeg spremnika vode je kod zaposlenih vlasnika koji ne moraju brinuti o mijenjanju vode svakodnevno, kao i kod vlasnika kojih nema doma više dana. Voda je, pogotovo u ljetnim mjesecima, daleko važnija životinjama od hrane, a mogućnost uzimanja vode kada god im je potrebna uvelike smanjuje pojavu bolesti različite etiologije kod ljubimaca.

Filtrirajući spremnik vode Održava istu razinu vode u posudi, Sadrži filter s 8 slojeva i aktivnim ugljenom garantira potpuno čistu vodu bez neugodnih mirisa, Smanjuje mogućnost bolesti mokraćnog sustava, bubrega ili jetre kod Vaših ljubimaca, a instalacija i provjera razine vode je iznimno jednostavna.

Filtrirajući spremnik vode postoji u tri veličine: mali (7,5l Za ljubimce lakše od 7kg), srednji (11l srednji za ljubimce do 18kg), Veliki 19l. za sve ljubimce teže od 18kg.

www.autohranilica.com

slika 834688

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se