Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Kako je Ian Blacks preživio od patejtousa i lišća koke;-))))))

08. kolovoz 2013 ob 22:08 | 70
Sad ono "bleje"neki Oni i uši su im napete sam zat kaj sam spomenuo "lišće Koke"...Pa da prvo to skinem s kite..."Kolumbijcima je žvaknje lišća biljke Koke,duboko ukorjenjeno u Narodu. Ne sam zato što im "daje snage"za rad,već im i glad utažuje..i u biti nije to Kokain,Krek,Pasta i ostali derivati,to je čista priroda i društvo bez mrve kemije...pa prema tome čak i prilićno "bezopasno" (Nekaj ko Gemišt u Zagorju!)...ali,hehe,sam ak ste Kolumbijski domorodac...ma jebo to,poćeo sam,nisam,sad ću..."Ian Blacks,rodio se u Dablinu 5.5.1970...Roditelji su mu ubijeni dok je još bil klinac,tako da ih se i nije previše sjećao niti su mu previše falili...Ian je bio na prvi pogled "drukčiji"od ostalih..Onak visok i mršav ali žilav ko đon od cipele,nekuhan,gumeni,bio je meta svakog "Protestanskog Bully-a"!..Imao je on srca i tvrdu glavu li protiv debila po 20,30,kg težih rjetko je dobro prolazio,pa nije bilo nikakvo čudo kaj je u Školu dolazio sav"spetardiran" a njegovi"mučitelji"sa pokojom šljivom na očima!(Btw u Rep.Irskoj živi negdje 92%Katolika i 5,6%Prtotestanta. Ostalo su "nevjernici"hehehe)..Današnje jutro,kad se probudio po ničem nije odudaralo nit je bilo nimalo posebnije od ostalih jutara u Ian-ovoj svakodnevnici....Ali, da je znao unaprijed kaj bu se desilo,vjerujem da bi pokušao "skrenuti drugim putem"prema Školi(Srednjoj godini 4.-toj)..."Morao sam malo skratit"...Hodao je onako Koščat i Visok,kroz gomilu ljudi u "Katoličkom Kvartu"...Neumitno se približavajući "Zajedničkoj"Školi! Odjednom dok je kopao po svom ormariću..."Ian Blacks?"začuo je tvrdi vojnički glas iz leđa...Okrenuo se"Ja sam!",odgovorio je niskom naredniku u uniformi Britanske Vojske...Uniformi koju je mrzio od kad su mu vojnici ubili oca i majku,i koja je njega Irca "Katolika"još više mrzila!!!!.."Imate Čast mladiću"rekao mu je narednik odrješito"Izabrani ste Za Služenje Kraljici i Domovini! Pokupite stvari sa spiska i javite se sutra u najbližu vojarnu."Rekao je niskarasta Narednik i zaboravio na Njega čim mu je uvalio "Poziv za Vojsku Njezinog Veličanstva Kraljice i papirić na koje je pisalo(donijeti sa sobom to,to,to,to,i to)"Ian Blacks taman je napunio 20.-tu 2 mjesec prije i budući da je zbog Teške upale porebrice,pauzirao godinu,činilo mu se da je eskivirao Prokletu Britansku Vojsku koja je za njega bila simbol potlačenosti svih Irskih Katolika!!!!...."Bio je 31.6.1990.kad je Ian Blacks,postao vojnik okupatorske vojske Svog Nroda!"....... AKO VAS ZANIMA NASTAVAK? Budete se strpili do sutra kad pišem drugi dio Priče o Ianu Blacksu!!!!...heehe...a jebiga neda mi se,ja oto "uživo"pišem,a vani sjeva i grmi i prevelika omara je...hehe...Panki pl.Pes
slika 1666954
...hhhhh...ustvari izdhhhhh...hehe...KONEC Prvog djel Priče A JE TO!Podebljani tekst

Komentari 4

moraš se , ako želiš komentirati
Floyd-1
Floyd-1prije 3 godine

Šta bi sa Ian Blacksom???...Kad će više taj nastavak???

PankiPes
PankiPesprije 3 godine

Who The Fuck is Ian Blacks????.....huhuhu....hihihi....Jel možda Doktor?...Mehaničar?...Jel ga Znaš?!...Pa Pozdravi mi Iana,dobar dečko....Yo! Jo! Oj! Kikiiki..P.pl.Pes :-)

Floyd-1
Floyd-1prije 3 godine

Tko god da je cool neki tip!!!...Nadam se da njegova priča ima happy end...On to zaslužuje!!!...Greetings from Nebraska :)

PankiPes
PankiPesprije 3 godine

Bit će Još "Blacksa"..Thats R True Storry! Samo za Tvoje Oko!...hihihi...Živio! Frende...P.pl.Pes

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se