Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Na kraju(Kad baciš pogled iza ramena)

03. veljača 2014 ob 03:06 | 69
Crni Pakao,približavao se veči i odvratniji od očekivanog...Vani je nekoliko "robota"gradila potpuno nova vješala.Udarci čekića divljački su razbijali noć...u čeliji do mene luđak je neljudski vrištao"Majko,Majkooo Moja" Dok nije probudio onih nekoliko batinaša totalno izobličenih od nespavanja,od nezadovoljstva svojim "poslom",od bjesa,krvavih očiju i polu pijani,utrčali su Luđaku u čeliju a mi smo slušali kako ga odvode u podrum,dok je jadnik totalno nesvjestan situacije i dalje zapomagao ali ovaj put za ljudima.....Nažalost,ako je među nama i bila nekolicina koja je uspjela kroz godine sačuvati djelić ljudskosti,nismo to smjeli pokazati nikome,jer životinjska hijerarhija bila je neumoljiva!...Zabio sam glavu pod jastuk i naivno nagurao nešto malo preskupog wc papira u uši....hm,kako sam još uvijek bio glup..Sad sam još "glasnije"u glavi čuo urlike luđaka i bjesne psovke stražara koji su ga lomili,negdje na kraju svijeta uz žičanu ogradu...udarci čekiča su utihnuli..."Ovog izrežite na komade pa ujutro s tim u smetlarski kamion,viknuo je "Šef"smjene...Odjednom je sve utihnulo,vješala sklepana tek toliko da obave posao,bacala su sjenu samog Sotone,svaki put kad bi reflektor prešao preko njih...Izvukao sam sat iz "bukse",3.46,moram malo odspavati pomislih u trenutku kad je nebo proplakalo unutar crnog pakla...za divno čudo učinilo mi se da sam zaspao,ponovo sam pogledao na sat 4.00..."zbuksao" sam ga znajuči da ga do iduće noći neću trebati....Kiša je sve jače padala,dvorište crnog pakla bilo je već puno vode....Začulo se bolesni kašalj od nečije prve cigarete...Koji kurac,pa da jebote danas je bio ponedjeljak...Brzo sam sišao s kreveta i istežući vrat do boli,krajičkom oka vidio sam "njih"četvoricu kako zamiču iza ugla sa "Britvom"u okovima.Imao je tek 22.godine,neko mi je jedno davno rekao za cigaretu da je britvom prerezao vrat čuvaru koji ga je prvi udario na "Dočeku"....Vješala sa sjenkom Sotone,nisu bila ona "humana"koja ti težinom slome kičmu...neee,bila su od one vrste koja polako po nekoliko minuta guše zatvorenika..."Britva" je odbio ponuđenu mu cigaretu i potpuno miran pričekao da mu stave omču oko vrata..Nisam više mogao slušati,bilo je sigurno već 5.30 kad sam zavučen isod deke i jastuka,kroz pljusak začuo njegovih par zadnjih trzaja,onda sam zaspao već debelo u Utorku unutar Crnog Pakla!....
slika1552045
Punkie pl.Pes

Komentari 4

moraš se , ako želiš komentirati
Mjeseceva-kci
Mjeseceva-kciprije 3 godine

"I kada svijetlu dopustimo da sija, mi nesvjesno dajemo odobrenje i drugim ljudima da rade isto. I kao što se oslobađamo našeg straha, tako naše prisustvo automatski oslobađa druge.
Svima nam je suđeno da blistamo, kao djeca. Rođeni smo da očitujemo Božju slavu koja je u nama. Ona nije samo u nekima od nas; ona je u svima."

PankiPes
PankiPesprije 3 godine

Je beba,ali neznam dali si ikad bila na mjestima,koja je Bog zaboravio,namjerno...Gdje preživljavaju sam oni koji se u evoluciji vrate bar korak u nazad...Pa gledala si npr"Papilona"(Leptira)...Hell on Earth a Ljudi i Boga nigdje....uf,2much sam own,znaš već da ću za koji dan biti oped onaj stari Pes with Big Hart! Frend PankerPP :-)

Mjeseceva-kci
Mjeseceva-kciprije 3 godine
PankiPes
PankiPesprije 3 godine

Hehehehehehe...Mere a poslje toga "Ti i Ja lutamo kroz noć,potmulo je stenjao moj grad.Ulica hladna bešćutna,nezgodno se voljeti na njoj....Dalje se fučka na staro Grčkom"..hihihihi...ups!....Kak bu strela nebeska vu me PUKLA...hihihihi....a,kaj sad? Moja"Pokvarena Mašta i Prljave Strasti"hihihi...ref.ionak ide "Na,na,na,na,na,na,na obrijane pikčke Volim Ja!!!!"...hihihihihi....Old Dirty Bastard...s prevelkom jezičinom...hihihi...oped ja...Kuš,Pes jedan Pankerski :-D

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se