3. nijansa sive

04. lipanj 2016 ob 17:39 | 145
Bio je to jedan od onih dana kad se probudim napaljena. Tad uz jutarnju kafu pronadjem neke klipove na xHamsteru i uživam u buđenju. Dok se ja rasanjujem budi mi se i ribica. Uz vizuelne i zvučne efekte s monitora, počinje da vlaži i golica, a onda i da se lagano grči tražeći dodir.

Osećam kako mi se krute bradavice i napinju spavaćicu. Upravo gledam klip gde tip donosi picu, a ljubazna domaćica mu ponudi da sedne i sačeka dok donese novac. Domaćica je inače u providnoj haljinici ispod koje nema ništa.

U sledećoj sceni ona ulazi u sobu a on sedi s raspakovanom picom u krilu, a kroz sredinu je probušio rupu i proturio dignuti kurac. Kako me je to napalilo! Cica naravno prilazi i kreće da mu puši, sve se zamazujući onim sadržajem pice.

Gotovo, mokra sam skroz. Odlazim pod tuš i puštam da me voda miluje po telu dugo. A onda nameštam tuš na onaj uzani mlaz i naciljam… Celo telo mi se grči dok me ona voda udara po klitorisu, tresem se i svršavam. Izlazim iz kade i dalje napaljena. Oblačim široku majicu na bretele i helanke s prorezom izmedju nogu, kupljene u seksi šopu za posebne prilike. Vreme je da naručim doručak… Iskreno se nadam da će poslati nekog zgodnog dečaka.

Zvono na vratima, baš su brzi – pomislim. Otvaram, a ispred mene stoji anđeo s kutijom u rukama. „Hvalaaaa, hvalaaa!ˮ, vrištim u sebi. Pruža mi kutiju, a ja kažem: „Uđi, samo malo da pronadjem novčanik.ˮ

On stoji skamenjen, pogleda uprtog u moje međunožje. Da, obrijana, glatka ribica, bezobrazno izložena kroz prorez na helankama ga hipnotiše. „Uđi slobodno”, kažem smeškajući se, „nadam se da ti ne smeta moje kućno izdanjeˮ. „Naprotivˮ, kaže, „baš uživam u pogleduˮ. „Nadam se da ne žuriš, možemo i zajedno da doručkujemo”, kažem kroz osmeh, a pogled mi pada na njegove napete pantalone. „Mhmmmˮ, odgovara i podiže me, odnese u sobu i spusti na kauč....

slika 2069846

Komentari 8

moraš se , ako želiš komentirati
fenix13
fenix13prije 9 mjeseci

ja bih nastavio ... fikcija samo ;-)))

„Počeću od dole.”Osetila si moje usne i jezik na golom brežuljku. . Ljubio sam te nežno a onda jezikom razmakao usne i krenuo da palacam . Zastenjala si, bila si mokra skroz, a onda sam gurnuo jezik. Spustila si bretele od majice i trljala i stiskala bradavice u ekstazi. Onda sam usnama stisnuo tvoj nabrekli klikerčić i divlje ga sisao.

Počela si da se grčiš u žestokom orgazmu, curilo je iz nje po mojoj bradi, a onda sam nastavio da te sisam. Sad si se već tresla sva, celo telo ti se grčilo u ludačkom orgazmu. A onda sam se izmakao i spustio pantalone. Prislonio sam se na tebe i počeo da ga trljam.

Jebi me!”, stenjala si. A onda se samo nasmešio i nastavio da se igram. Trljao sam te i lupkao i osetio kako je ispod sve mokro. A onda sam pomerio na gore i našao ispred tvog lica. Pružla si jezik i počela lagano da me ližeš. Bio sam vreo.

Sisala sam me a onda sam ti podigao ruke iznad glave i držeći te tako krenuo da nabijam usta. Bio sam kao kamen i vreo. Gutala si ga celog, a ja sam prašio i trpao u usta.

onda sam ga je izvadio i spustio se opet izmedju nogu. Podigla si kukove i pustila ga da ukliza . Ulazio je lagano, do kraja. A onda sam ti podigao noge i krenuo žestoko da se nabijam. Prodirao sam brzo i jako, skroz do kraja. Iz tebe je krenulo da curi, a onda sam još ubrzao.

Počela si da se grčiš u snažnom orgazmu, a on sam ga izvadio i udarao toliko snažno da si na ivici bola i zadovoljstva osetila kako ti izleće mlaz , vrištala si od zadovoljstva i tresla se prskaljući svuda okolo! Spustio sam ti noge i posmatrao kako se uvijaš i treseš pokušavajući da dođeš do daha. A onda sam opet poćeo da te ližem.

Lagano sam lizao, sasvim polako, ali bila si toliko napaljena da si počela istog momenta da se grčši u novom orgazmu. Ali nisam sklanjao jezik, lizao sam te celu dok si se uvijala i prskala me po licu svršavajući ludački. A onda sam se izmakao i posmatrao te kako još uvek drhtiš cela. Sve na nama i ispod nas je bilo mokro.

Legao sam na leđa i povukao rukom da legneš preko Bio sam još uvek bio tvrd i počela si da se trljaš o njega. Zastenjao sam a ti si se spustila i trljala se sisama o još dignuti. Bio je mokar od tvojih sokova i lepo su ti klizile ukrućene bradavice po njemu. Kako je to prijalo!

A onda si se spustila još niže i krenula da me ližeš. Bio sam napet, a onda sam počeo glasno da stenjem. Obožavam kad mi to radiš A onda si kliznula jezikom do vrha.

Lickala sam me i sisala a ja sam podizao kukove u vis. Onda si ga celog usisalala u usta. Pušila si mi , milujući ga rukom . Stenjao sam sve glasnije, podizao kukove i videla si da sam blizu. Stiskala sam me rukom a drugom gurala u usta dublje.

Poleteo je vreli mlaz u usta i samo si ga ga nabila do kraja, osećajući kako se grčim i praznim, uz glasne zvuke koji su te toliko napalili da si se i sama počela da se grčiš. Legla si pored mene i samo sam rekao: „Kakav jebeno dobar doručak!ˮ

croww
crowwprije 9 mjeseci

SRAMOTA...SRAM DA VAS BUDE....PU PU SOTONE...DALEKO BILO...)))

cafe
cafeprije 9 mjeseci

au bre al ga ti žeđaš

Sanya
Sanyaprije 9 mjeseci

Ijaoooooo @fenix13 ugodno si me iznenadio sa ovim nastavkom... Ajmo mi do 50-te nijanse... ;))))

Sanya
Sanyaprije 9 mjeseci

@croww i ja kazem... ;))))

Sanya
Sanyaprije 9 mjeseci

@cafe zatoplilo je pa je zeđ normalna pojava.... :))

CinCin
CinCinprije 9 mjeseci

...hvalis seee, lazes, varas.

Sanya
Sanyaprije 9 mjeseci

Moram malo...

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se