Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Virtualni orgazam

23. svibanj 2016 ob 23:56 | 106
Jučer je kreatorica imala žensku ekipu na večeri. Ja sam bila na stolu, svježa, podatna, mirisna i kokosasta. Atmosfera je bilo u stilu filma sex i grad. Samo u bjednijem izdanju, ako to mogu tako reći. Pričalo se, ogovaralo i hvalio, tko, kada, koga, kako, zašto i koliko. Tema je pogađate bila, sex. Ne sjećam se da su dame, kao i napredne cure iz poznate serije pričale o orgazmu, npr. Javno i otvoreno kako i priliči. Kao da su sex i orgazam odvojivi. I nije da ga mora biti, al ipak, poželjno je imati ga. Niti jedna nije rekla imala sam tri, pet, deset orgazama ili nisam imala niti jedan. Jedna je čak spomenula i virtualan sex. Da sam mogla govoriti priupitala bih je a kako zapravo izgleda virtualni orgazam, ali na žalost rolade ne zapitkujuL

Kad su otišle, kreatorica je otvorila svoj omiljen portala, malo čitala i počela se, a što drugo nego, prepucavati. Laprdanje kao aktivnost, od kad je postala kolumnistica, ide joj od ruke. Ali ipak, niti ova druga samoprozvana lajavica nije bila za baciti. Bacila joj je rukavicu u facu rekavši joj da je i ona vrhunska lajavica. Čak bolja! Inspiracija ju je momentalno pukla. Izletjela iz nje pjesmica samo takva. Svaka čast, rekla sam ja u sebi. No, da mogu govoriti bila bih im rekla da se iste vrste nanjuše i prepoznaju ako ni po ničemu drugom onda makar po dužini jezičineJ

A vidite, meni ta njena i vaša naravno zajednička prepucavanja članova na portalu sliče na virtualne orgazme.

Neki dožive vrhunac lako, neki teško. Neki bogami nikako. Neki bi htjeli ali ne znaju kako, neki opet ne žele, prave se da su nadišli potrebu za doživljavanjem vrhunaca. A opet neki svršavaju pod člancima pod izuzetno nejasnim i čudnim okolnostima. Vjeruj te mi, teško je to sve pohvatati. Čim počnem brojiti tuđe i kreatoričine orgazme, rastopim se.

Evo recimo ima puno članova koji pišu pjesme, ljubavne, socijalne, sladunjave, kičaste. Ma svakakve. Je li normalno baš nad svakom doživjet vrhunac? Doduše ukusi su različiti, ali ipak! Pobijte me ako griješim. Na portalu vlada ozračje; ja te volim, nema veze ako nije baš odrađeno kako treba, idemo malo glumiti orgazam. Niti kući to ne radimo, ili radimo? Ne bi li trebalo reći ok; idemo dalje, bit će bolje, ostavimo sranja iza sebe. Kažeš nešto utješno, kao, pokušat ćemo to zaboraviti kao da se nikada nije dogodilo, čemu glumljenje vrhunaca ako ih doživjeli nismo. Ali znate, kad se čovjek previše uživi u glumu, to nekako krene u naviku, pa više ne znaš razlikovati pravi vrhunac od lažnog. Zato se zalažem skupa s kreatoricom za istinske i nepatvorene orgazme na portalu.

Onda opet ima nekih članova koji nad nekim člancima imaju orgazam s produženim trajanjem. I po nekoliko dana. Višednevno komentirajući pod istim člankom, i prepucavajući se , žele zapravo da draž doživljenog orgazma nikad ne prestane.

Dalje, ima onih koje ništa ne može oboriti ili se samo tako prave. Sve pročitaju, ništa ih ne oduševljava jer kao ništa ne valja. Nevjerojatno, pa ne može baš sve biti sranje. Ma kakvi, izgleda da ti likovi ne žele doživjet vrhunac i gotovo. Kao da je to grijeh! A nije, svi znamo da nije. Nekada , negdje, s nekim i tebi se to čovječe mora dogoditi. Kad tad. Samo vjeruj, čvrsto. I drži se portala! Ne gibaj nikuda. Ako tu nisi svršio nećeš nigdjeJ

Dalje, ima i onih koji uopće ne kuže da su u orgazmu, to su oni zbunjeni, filozofi da tako kažem, pa kad im pročitaš komentare, odmah shvatiš da ih je obuzeo nesvjesni orgazam. Jebote, krene to bez smisla i veze s onim što u članku piše. To je tkz, orgazmički zbunjitis.

A ima i onih vrhunaca u stilu orgazmus interruptus...E ti su vam izuzetno zanimljivi. Taman kreneš prema vrhuncu pod nekim člankom, kad te taj isti autor koji ti je i upriličio vrhunac, zajebe vlastitim komentarom. Odmah u tebi sve splasne, i nemaš u tom trenu nego dvije mogućnosti; ili ćeš se i daje furati na sindrom glumljenog orgazma, kao ne kužiš što je autor htio reć, ili ćeš opet naravno glumiti da do orgazma zapravo nikada nije ni došloJ. A došlo je, naravno da je do njega došlo, ali sad bi se rađe ubio nego priznao da si s bezobraznim autorom teksta doživio vrhunac! Šta ja znam! Jel to ponižavajući orgazam?

A mogla sam još u nedogled, al nešto se članak oduljio, pa reko da ne budem dosadna...

Vaša roladaodkokosa

Komentari 2

moraš se , ako želiš komentirati
nikolina_nini
nikolina_niniprije 1 godinu

I kolektivni?

Sanya
Sanyaprije 1 godinu

To svakako...kolektivni je mmmmmmm... :)))

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se